×

Artego Touch Forever Smooth nogludinošs krēms

31,18 €

Nogludinošs krēms pret matu pūkošanos ar Tamarinda sēklām, 250ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 31 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 31 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,31 € .


Apraksts

Ja matu gludums ir ļoti svarīga lieta, Jūs vēlaties būt pārliecināta, ka mati paliks gludi uz ilgu laiku, bez jebkādas matu pūkošanās vai nepaklausīgiem matiņiem. Jums nav nepieciešamas dārgas procedūras, lai parādītu matiem, kur ir to īstā vieta. Viss, kas Jums ir nepieciešams, ir Touch Forever Smooth krēms.  Tas būs piemērots visiem matu tipiem, tai skaitā arī nepaklausīgiem matiem, kuri nevēlas Jūs klausīt. Pateicoties īpašajai formulai, Jūsu mati izskatīsies zīdaini un gludi līdz pat 2-3 mazgāšanas reizēm. Bet tikai tad, ja lietosit to pareizi! Krēms ievērojami samazināt matu veidošanas laiku un nodrošinās tiem gludu izskatu līdz pat 48 stundām. Atgādinām. Sekojiet instrukcijai, lai iegūtu labāko efektu!

Lietošana: Izmazgāt matus ar šampūnu bez SLS. Uzklāt krēmu uz vēl mitriem matiem un izķemmēt, vienmērīgai produkta izplatīšanai. Atstāt uz 5-10 minūtēm, noskalot un turpināt ar kondicionieri. Izžāvēt matus ar fēnu un tad iztaisnot matus ar taisnotāju, apstrādājot pa smalkām šķipsnām, lai iegūtu dabīgi taisnu efektu. Nemazgāt matus pirmajās 48 stundās.

Tilpums: 250ml

Produkta Detaļas
Artego
0165103
41 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrēmi
Pēc iedarbībasMatu nogludināšanai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Artego Touch Forever Smooth nogludinošs krēms”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču