×

Moser TitanCurl lokšķēres, 19mm

46,80 €

Profesionālas lokšķēres ar titāna pārklājumu, 19mm

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 46 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 46 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,46 € .


Apraksts

MOSER piedāvā profesionālu lokšķēru sēriju TitanCurl. Iegūstiet vairāk cirtu un ilgnoturīgu lokojumu ar jauno Moser TitanCurl! Modeļa galvenā iezīme ir jaunais darba virsmas titāna pārklājums. Titāna pārklājums ir izturīgāks, kas ļaus instrumentu izmantot ilgāk. Ideālā slīdēšana un titāna dabiskās īpašības nodrošinās matiem drošu un kvalitatīvu lokošanu.

Modelis ir aprīkots ar digitālo vadības sistēmu ar LCD displeju, kas parāda izvēlēto instrumenta darbības temperatūru. Termostats ļauj regulēt instrumentu diapazonā no 80 līdz 210 grādiem. Kopumā modelim ir 6 temperatūras iestatījumi, kas ļauj sasniegt perfektu saderību ar jebkura tipa matiem. Mēs iesakām sākt lokošanu no zemākās temperatūras, palielinot to, līdz atrodat saviem matiem optimālo temperatūru.

Modeļa ergonomika ir vienkārša un tajā pašā laikā funkcionāla. Korpuss ir izgatavots no augstas kvalitātes karstumizturīgas plastmasas ar spīdīgu dizainu. Uz roktura atrodas tikai temperatūras regulātors un on/off poga, nekā lieka. Profesionālais grozāmais vads būs gandrīz neredzams darbā ar instrumentu. Iebūvētais statīvs palīdzēs Jums novietot lokšķēres uz jebkuras virsmas, neriskējot to sabojāt. Tāpat modelis ir aprīkots ar automātisko izslēgšanās funkciju 60 minūtes pēc ieslēgšanas. Modelim ir universāls barošanas avots 110-240 V, un tas var darboties jebkurā pasaules valstī.

Barošana: Tīkla

Diametrs: 19mm

Funkcijas: Titāna keramikas pārklājums, automātiska izslēgšanās sistēma (pēc 60 minūtēm)

Temperatūras režīmi: 80-210°C

Uzsilšanas laiks: 30 sek.

Vada garums: 2.7 m, rotējošs vads

Svars: 225g

Produkta Detaļas
Moser
4443-0050
9 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiLokšķēres
MateriālsTitāns
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Moser TitanCurl lokšķēres, 19mm”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču