×

KEEN STROK Nutritive S.O.S losjons (12x12ml)

33,64 €

Barojošs, atjaunojošs losjons, 12x12ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 33 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 33 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,33 € .


Apraksts

KEEN STROK Nutritive S.O.S losjons īpaši bojātiem matiem. Tas dziļi baro un atjauno bojāto un ķīmiski apstrādāto matu šķiedras. Formula satur hialuronskābi, kas stiprina matu šķiedras, un augu olbaltumvielas, kas samazina bojātu matu vizuālās bojājuma pazīmes.

Lietošana:

  • Uzturēšana: Ar izsmidzinātāja palīdzību uzklājiet losjonu uz mitriem matiem. Pievērsiet īpašu uzmanību matu galiņiem. Viegli iemasējiet un atstājiet uz 5 minūtēm. Rūpīgi izskalojiet ar siltu ūdeni.
  • Padoms: Sajauciet 1 ampulu losjona ar 2 daļām ūdens un maisiet līdz izveidojas vieglas putas, ar otiņas palīdzību uzklājiet uz matiem.
  • Intensīva matu glābšana: Stipri bojātiem matiem. Sajauciet 1 ampulas saturu ar 2 daļām Plexy maskas vai Keen Strok matu maskas. Ar otiņas vai matu sukas palīdzību uzklājiet maisījumu uz matiem, sākot no matu saknītēm līdz pat galiņiem. Ietiniet matus dvielī un/vai turiet tos 10 minūtes zem siltuma. Pēc tam var turpināt ar Nutritive Essential losjonu, nenoskalot, un turpināt ar matu ieveidošanu.

Tilpums: 12 x 12ml

Produkta Detaļas
KEEN STROK
3600043
30 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsLosjoni
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Normāliem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “KEEN STROK Nutritive S.O.S losjons (12x12ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču