×

KEEN STROK Preventive Hair Loss losjons (12ml)

2,62 €

Losjons pret matu izkrišanu, 12ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 2 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 2 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,02 € .


Apraksts

KEEN STROK Preventive Hair Loss losjons stiprina un atjauno matu folikulu, lai novērstu matu izkrišanu gan vīriešiem, gan sievietēm. Tas veicina matu nostiprināšanu, stiprina to vielmaiņu un matu folikulu struktūru. Formula satur oleanolskābi, kas inhibē 5α-reduktāzi (atbildīgu par matu folikulu regulāciju), apigenīns uzlabo asins mikrocirkulāciju galvas ādā un biotinilāts-GHK stimulē šūnu metabolismu.

  • Mērķis: Palēnināt matu izkrišanu, palielinot anagēnos matus (augošos matus), vienlaikus samazinot telogēnos matus (izkrītošie mati).
  • Rezultāti: Palēnina matu novecošanās procesu. Nodrošina biezāku epitēlija slāni ar labāku matu folikulu noenkurošanu. Matu folikulu aizsargājoša un atjaunojoša iedarbība

Lietošana: Uzklājiet uz iepriekš izmazgātiem un ar dvieli nosusinātiem matiem. Vienu ampulas sastāvu uzklājiet tieši uz matu saknītēm. Iemasējiet losjonu galvas ādā, lai aktivizētu galvas ādas asins mikrocirkulāciju. Turpiniet ar matu ieveidošanu. Nenoskalot.

Kā veikt masāžu:

  1. Novietojiet pirkstu galiņus uz galvas ādas.
  2. Nodrošinot vieglu spiedienu, ar apļveida kustībām iemasējiet losjonu galvas augšā, deniņos un kakla zonā.

Lietošanas padomi: Losjonu ir ieteicams lietot vismaz 3 reizes nedēļā minimāli 8 nedēļas. Testi uzrāda labākos rezultātus pie 4 mēnešu/16 nedēļu lietošanas. Ieteicams lietot losjonu kopā ar KEENS TROK Preventative šampūnu.

Tilpums: 12ml

Produkta Detaļas
KEEN STROK
3600044A
27 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsLosjoni
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Normāliem matiem
Plāniem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “KEEN STROK Preventive Hair Loss losjons (12ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču