×

Schwarzkopf Professional Bonacure Arginine Repair Rescue Sealed Ends+ balzams

18,33 € 14,66 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Intensīvs balzāms pret šķeltiem matu galiņiem, 100ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 14 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 14 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,14 € .


Apraksts

Schwarzkopf Professional Bonacure Repair Rescue Sealed Ends+ balzams ir mērķtiecīgs matu kopšanas līdzeklis, kas ir īpaši izstrādāts porainiem matiem. Paredzēts šķeltajiem matu galiņiem, kā arī tas novērš turpmākos bojājumus un šķelšanos, lai iegūtu skaistus un spēcīgus matus.

Vegāniskā formula maigi noblīvē līdz pat 90% šķelto matu galiņu ar savu uzlaboto vegānisko keratīna un arginīna kompleksu, kas dziļi kopj matus un bojājumus, kas radušies 3 gadu garumā, vienā lietošanas reizē. Tas palīdz kontrolēt nepaklausīgus matus, uzlabo pārvaldāmību, vienlaikus atstājot matus nevainojami mīkstus un spīdīgus. Tiek samazināta matu lūšana, uzlabots spīdums un atjaunots ārējais matu stiprums.

Nākamās paaudzes tīras un progresīvas tehnoloģijas ar jauno Vegan Care kompleksu: Vegan Keratin un Cell Equalizer tehnoloģijas kopā ar ādu kopjošajām sastāvdaļam garantē veselīgus, skaistus matus pilnīgi visiem matu tipiem.
Jaunā 100% vegānā profesionālā formula, nesatur sulfātus, silikonus, parabēnus, minerāleļļas, ftalātus, mikroplastmasu un mākslīgās krāsvielas, ar augstu bioloģiskās noārdīšanās līmeni, biodegradējama.
Tīrs no iekšpuses un ārpuses: jaunais iepakojums ir draudzīgs planētai, pilnībā pārstrādājams un izgatavots no līdz pat 97% pārstrādātas plastmasas.

Lietošana: Vienmērīgi uzklājiet Sealed Ends+ uz ar dvieli nosusinātiem matiem. Atstājiet un veidojiet kā parasti.

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
HP23212
17 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBalzami
SastāvdaļasBez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Schwarzkopf Professional Bonacure Arginine Repair Rescue Sealed Ends+ balzams”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču