×

HairGoals FLOW GREY matu fēns

282,64 €

Profesionāls fēns, 1300W

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 282 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 282 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 2,82 € .


KODS: GLHGFLOW2G
Apraksts

FLOW profesionālais fēns ir jaunums no zīmola HAIRGOALS, kas ieviests matu kopšanas tirgū ar jaunām un revolucionārām funkcijām. Instruments ar izsmalcinātu stilu un dizainu, kas izgatavots, izmantojot labākos materiālus un vismodernākās un veikt spējīgākās tehnoloģijas

JAUNS PROFESIONĀLS DIGITĀLAIS DZINĒJS

Jaunizstrādātais īpaši vieglais profesionālais digitālais motors ir izstrādāts, lai nodrošinātu profesionālu veiktspēju un atbalstītu nepārtrauktu lietošanu darba vidē vai personiskai lietošanai mājas apstākļos, bez jaudas kritumiem, nodrošina 120 000 apgr./min ar superventilāciju.

MAGNĒTISKĀS UZLIKAS UN DIFUZORS

Novatoriskā uzliku stiprinājuma sistēma (3 standarta) ļauj viegli tās piestiprināt, pagriezt, noņemt, droši savienojot tos ar Flow fēnu.

ULTRA-VIEGLS UN NOSLĒDZAMS

Flow ir aprīkots ar atkārtoti noslēdzamu rokturi, lai atvieglotu matu žāvēšanas pakalpojumus frizētavā un padarītu efektīvāku atsevišķu šķipsnu apstrādi. Fēns ir īpaši viegls, tikai 325 g, neskaitot ar silikonu pārklāto strāvas vadu.

INOVATĪVS AIZMUGURĒJAIS  MIKROFILTRS

Novērš netīrumu/daļiņu iekļūšanu dzinējā. Pagarina motora kalpošanas laiku, neļauj Jūsu matiem sapīties fēna aizmugurējā spolē.

INTELIĢENTAIS REŽĪMS

3 dažādas programmas, kuras var izvēlēties ar MODE pogu:

  • SWING (ieteicams ātrai matu žāvēšanai) – aukstā un karstā gaisa plūsma mijas ar temperatūru augstajā režīmā un plūsmu stiprajā režīmā.
  • SCULP (ieteicams biezu matu žāvēšanai) – aukstā un karstā gaisa plūsma mijas ar temperatūru vidējā režīmā un plūsmu vidējā režīmā.
  • GLOSS (ieteicams vienmērīgai matu žāvēšanai) – aukstā un karstā gaisa plūsma mijas ar temperatūru zemajā režīmā un plūsmu vieglajā režīmā.

Izvēloties vienu no trim režīmiem, fēns izmanto karsto gaisu (temperatūra atkarībā no izvēlētā režīma) pirmajās 5 sekundēs un auksto gaisu nākamajās 7 sekundēs. Cikls atkārtojas visu matu žāvēšanas laiku.

PRIEKŠROCĪBAS:

  • Īpaši ātrs matu žāvēšanas laiks – par 300% ātrāks nekā parastam fēnam
  • Dubultā matus kopjošā tehnoloģija – jonu + infrasarkanais starojums
  • Kluss, digitāls un īpaši viegls, tikai 325 g
  • Ļoti zema patēriņa sistēma -40% (tikai 1300W)
  • Kabelis ar silikona pārklājumu – 3 metri
Produkta Detaļas
hairgoals
GLHGFLOW2G
40 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiFēni
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “HairGoals FLOW GREY matu fēns”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču