×

Joico JoiFull kondicionieris (1000ml)

52,81 €

Apjoma kondicionieris ilgstošam matu apjomam, 1000ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 52 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 52 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,52 € .


Apraksts

Joico JoiFull viegls kondicionieris ir paredzēts plāniem matiem un matiem, kuriem pietrūkst apjoms. Tas piepilda matus ar apjomu bez to papildus nosvēršanas lejā, tai pat laikā piepilda matus ar vērtīgām sastāvdaļām, kas palīdzēs matiem iegūt veselīgu spīdumu. Pateicoties īpašajam Auzu Proteīnu Kompleksam ar aminoskābēm un hidrolizētu auzu proteīnu, mati kļūst blīvāki visā garumā un iegūst dabīgu apjomu pie matu saknītēm. Tāpat kā visi Joico produkti, kondicionieris satur keratīnu un arginīnu, kas atjauno matu struktūru. Tie, tāpat kā mežrozīšu eļļa, ir iekļauti Smart Release kompleksā.

Formulā iekļautas aktīvās sastāvdaļas - keratīns, arginīns un mežrozīšu eļļa – ieslēgtas liposomā. Liposomu transportēšanas priekšrocības: sastāvdaļas saglabājas matos labāk un ilgāk, liposomas noturas matos līdz pat 3 mazgāšanas reizēm, tās ir neredzamas, bez svara, nejūtamas uz matiem un neveido “plēvīti” ap matiem. Pateicoties liposomām, arginīns un mežrozīšu eļļa ilgāk paliek matos, tas nodrošina ilgstošu matu kopšanu.

Lietošana: Uzklāt kondicionieri uz iepriekš izmazgātiem matiem ar šampūnu. Izķemmēt, ja iespējams. Atstāt uz 1-2 minūtēm un tad rūpīgi izskalot.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
JOICO
067216
5 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
Pēc iedarbībasApjomam
Atjaunošanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisNormāliem matiem
Plāniem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Joico JoiFull kondicionieris (1000ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču