×

Schwarzkopf Professional Bonacure Arginine Repair Rescue kondicionieris (1000ml)

22,88 € 28,60 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Kondicionieris bojātiem matiem, 1000ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 22 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 22 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,22 € .


Apraksts

Kad mati ir bojāti, tie zaudē savu atsperīgumu, veselīgo izskatu un spīdumu. Noslēpjot pēdas Jūs nenoslēpjat problēmu un Jūsu mati, kā bija bojāti tā arī paliks bojāti un laika gaitā matos esošie ielāpi vairs nespēs slēpt Jūsu grēkus. Ar REPAIR RESCUE Jūs spēsiet vērst par labu pat līdz 3 gadiem vecus matu bojājumus, un viss tas jau pēc pirmās lietošanas reizes.

Spēcīgā formula, kuras sastāvā ir arginīns, baro matus, atjauno to struktūru bez papildus matu noslogošanas. Matu iekšējā struktūra būs atjaunota un papildināta ar jaunu elastību, mati izskatīsies veselīgi un tie būs zīdaini pieskārienam.

Peptide Repair Rescue kondicionieris ir brīnumains produkts, kas palīdzēs maigi attīrīt bojātus matus. Tam piemīt barojošas, atjaunojošas un matus stiprinošas īpašības, kas ļaus pat visbojātākajiem matiem izskatīties zīdainiem, spīdīgiem un aizsargātiem no ārējās vides negatīvās ietekmes. Augsti efektīvā formula ieskauj katru matiņu un uzlabo to elastību, nodrošinot matiem veselīgu un gludu izskatu.

Nākamās paaudzes tīras un progresīvas tehnoloģijas ar jauno Vegan Care kompleksu: Vegan Keratin un Cell Equalizer tehnoloģijas kopā ar ādu kopjošajām sastāvdaļam garantē veselīgus, skaistus matus pilnīgi visiem matu tipiem.
Jaunā 100% vegānā profesionālā formula, nesatur sulfātus, silikonus, parabēnus, minerāleļļas, ftalātus, mikroplastmasu un mākslīgās krāsvielas, ar augstu bioloģiskās noārdīšanās līmeni, biodegradējama.
Tīrs no iekšpuses un ārpuses: jaunais iepakojums ir draudzīgs planētai, pilnībā pārstrādājams un izgatavots no līdz pat 97% pārstrādātas plastmasas.

Lietošana: Uzklāt kondicionieri uz iepriekš izmazgātiem un ar dvieli izžāvētiem matiem. Atstāt uz 2-5 minūtēm un tad rūpīgi izskalot.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
HP23915
11 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
SastāvdaļasBez SLS/SLES sulfātiem
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Schwarzkopf Professional Bonacure Arginine Repair Rescue kondicionieris (1000ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču