×

Artego Good Society 02 Color Glow piena kondicionieris (1000ml)

16,98 €

Piena kondicionieris krāsotiem matiem, 1000ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 16 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 16 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,16 € .


Apraksts

Artego Color Glow piena kondicionierim ir viegla tekstūra, kas lieliski pieķeras pie matiem. Tas rūpējas par matu kosmētisko krāsu, pagarinot tās dzīves ilgumu; tas izgaismo, kondicionē un atjauno matu šķiedru. Kondicionieris acumirklī atšķetina matus, padarot tos vieglāk ķemmējamus un ieveidojamus. Atstāj dabisku matu apjomu, papildus nenoslogojot matus.

COLOR GLOW – sērija, kas paredzēta krāsas noturības paildzināšanai pēc matu krāsošanas. Tā novērš un neitralizē jebkādas oksidējošās iedarbības, aizsargājot un atjaunojot kosmētiskās krāsas sākotnējo spīdumu un pagarinot tās skaistumu un stabilitāti. Sērija baro matu šķiedru, mīkstina tos, izgaismo, atstājot matus dabīgi apjomīgus bez to papildus noslogošanas.

SASTĀVDAĻAS:

  • FITOKERAMĪDI: No saulespuķēm iegūti glikolipīdi un botāniskie fosfolipīdi. Krāsas bioloģiskā aizsardzība pret atmosfēras piesārņotājiem (pilsētas aizsardzība), pateicoties lielākai kapilāru kutikulu kohēzijai ar mazāku krāsas izbalēšanu un pastiprinātu matu mitrināšanu.
  • WASABIA JAPONICA: Garantē lielāku krāsas stabilitāti un aizsargā matu krāsu no degradācijas un brīvajiem radikāļiem (aizsardzība pret krāsas izbalēšanu). Dabiski bagāts ar melanīnu, kas neitralizē negatīvo zilās gaismas efektu un novērš oksidatīvo stresu.
  • ŽOŽOBA: Žožobas esteri un eļļa, lieliski baro matus, padara matus maigākus bez to papildus noslogošanas un aizsargā tos no mitruma un nepadara matus taukainus. Atstāt matus brīvus un vieglāk kopjamus.
  • CISTEĪNS: Pazīstams ar spēcīgajām uzmundrinošajām un antioksidanta īpašībām.
  • AUGU KERATĪNS: Biomimētiska dzīvnieku keratīna alternatīva, kas ir matu pamata proteīns. Kvinojas, zemas molekulmasas augu proteīnu un peptīdu kombinācija uzlabo mitrināšanu un stiprina matus, kā arī samazina matu pūkošanos.

Lietošana: Uzklāt uz iepriekš izmazgātiem matiem un vienmērīgi izplatīt visā matu garumā un uz matu galiņiem. Atstāt iedarboties uz 2-5 minūtēm. Rūpīgi izskalot.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
Artego
0165903
69 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Krāsas noturībai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisKrāsotiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Artego Good Society 02 Color Glow piena kondicionieris (1000ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču