×

Wella Professionals Fusion kondicionieris (1000ml)

54,74 €
Atjaunojošs kondicionieris bojātiem matiem, 1000ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 54 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 54 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,54 € .


Apraksts

Tas ir zināms fakts, ka matu izmazgāšana tikai ar šampūnu ir nepietiekama. Tas īpaši attiecas gadījumos, ja Jūs ciešat no bojātiem vai trausliem matiem, kas viegli pakļauti lūšanai. Neatstājiet matus vienaldzīgus un parādiet tiem mīlestību! Ar Wella Fusion kondicionieri Jūs varat izdarīt tieši to. Krēmveida kondicionieris viegli plūst pāri matiem, pasargājot tos no turpmākās lūšanas, neatkarīgi vai tā it notikusi ķemmējot matus, vai veidojot tos. Kondicioniera un šampūna patstāvīga izmantošana nodrošinās stiprus un veselīgus matus, kas ir mazāk pakļauti lūšanai.

Atklājiet jauno Fusion Care produktu līniju. Līdz 95% lielāka izturība pret matu lūšanu, speciāli izveidoti produkti, kas pasargā matus no lūšanas un bojājumiem. Formula izstrādāta ar Silksteel sintēzes programmu, kas iedvesmota no zirnekļu zīda, kas ir viena no spēcīgākajām šķiedrām dabā. Tā dziļi iekļūst mata serdē un tūlītēju atjauno matu šķiedras un palīdz novērst turpmāko bojāšanos. Pat visbojātākie mati jutīsies atjaunoti, gludi, elastīgi un izturīgi pret lūšanu.

Lietošana: Pēc matu izmazgāšanas ar Wella Fusion šampūnu, uz mitriem matiem uzklāt nelielu daudzumu kondicioniera. Maigi iemasēt un atstāt uz pāris minūtēm. Izskalot.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
Wella
81616677
7 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Wella Professionals Fusion kondicionieris (1000ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču