×

Insight Anti-Frizz mitrinošs kondicionieris (900ml)

19,09 €

Nogludinošs, mitrinošs kondicionieris, 900ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 19 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 19 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,19 € .


Apraksts

Insight Anti-frizz kondicionieris tika radīts, lai dziļi mitrinātu matus un nogludinātu tos, nekādas pūkošanās un matu nosvēršanas. Pienenēm līdzīgi mati ne vienmēr ir pievilcīgi. Ko mēs te runājam, lielāko daļu gadījumu šādi mati nav pievilcīgi. Šis kondicionieris palīdzēs cīnīties ar nepaklausīgiem matiem,  padarot tos daudz paklausīgākus un vieglāk ieveidojamus. Nav svarīgi vai Jūs tikko esat izmazgājuši matus, vai arī ir pagājušas pāris dienas. Ilgtermiņā Jūs redzēsiet rezultātus.

Formulā ir iekļauts linsēklu ekstrakts, kas pilnībā atjauno katra matiņa struktūru, nodrošina  intensīvi mitrinošu efektu ne tikai matiem, bet arī galvas ādai. Kakao sviests un kokvilnas eļļa nodrošina matu barošanu, stiprina un mīkstina katru matiņu, uzlabojot to kopējo izskatu. Savukārt kaņepju eļļa ir paredzēta matu aizsargāšanai no negatīvajiem ārējiem faktoriem un padara matus daudz maigākus. Viss kopumā tas padarīs Jūsu matus maigākus, veselīgākus un samazinās pūkošanos.

Kondicionieris ir iepakots ērtā pudelītē ar dozatoru, lai nodrošinātu produkta ekonomisku un vienmērīgu dozēšanu un lietošanu. Tas ir piemērots visiem matu tipiem un tas būs glābiņš gan pūkainiem matiem, gan sausiem matiem. Kondicioniera patīkamais aromāts padarīs katru dušas apmeklējumu par patīkamu laiku relaksācijai un dos ziņu par sevi arī ilgu laiku pēc matu izmazgāšanas.

Lietošana: Izmazgāt matus ar Insight Anti-frizz šampūnu. Uzklāt uz matiem nelielu daudzumu kondicioniera un atstāt uz 3 līdz 10 minūtēm. Rūpīgi noskalot.

Tilpums: 900ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IAF012
12 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
Pēc iedarbībasMitrināšanai
Mīkstina matus
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisLokainiem matiem
Nepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Normāliem matiem
Pūkainiem matiem
Taisniem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Visiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Anti-Frizz mitrinošs kondicionieris (900ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču