×

Insight Antioxidant atjaunojošs kondicionieris (900ml)

19,09 €

Atjaunojošs, tonizējošs kondicionieris visiem matu tipiem, 900ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 19 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 19 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,19 € .


Apraksts

Pagarināt matu jaunatnīgo izskatu ir katras sievietes sapnis. Ar Insight Antioxidant kondicionieri tas vairs nebūs tikai sapnis. Šī inovatīvā formula sevī ietver organiska sastāvdaļas, kas palīdz atjaunot matus visā to garumā. Skaisti mati katru dienu, neatkarīgi no situācijas kurā atrodaties.

Šis kondicionieris aktivizē dabīgos procesus galvas ādā, tonizē, atjauno un mitrina nogurušus matus. Jau pēc pirmās lietošanas reizes Jūs ievērosit, ka Jūsu mati ir stiprāki, kā arī pasargāti no negatīvās vides ietekmes, kas var bojāt matus. Tas arī uzlabo matu veidošanu un kopējo matu kopšanu. Skaisti un veselīgi mati pie regulāras lietošanas ir garantēti.

Formula ir veidota no dabīgajiem antioksidantiem: sojas sviesta, žožobas un lazdu riekstu eļļas, kas aizsargā matus no brīvo radikāļu kaitīgās iedarbības. E vitamīnam ir atjaunojoša iedarbība. Organiskais burkānu ekstrakts nomierina galvas ādu un uzlabo tās vispārējo stāvokli, pie reizes arī uzturot veselīgus matus.

Lietošana: Izmazgāt matus ar Insight Antioxidant šampūnu. Uzklāt uz matiem nelielu daudzumu kondicioniera un atstāt uz 3 līdz 5 minūtēm. Rūpīgi noskalot.

Tilpums: 900ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IAO006
15 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
SastāvdaļasAr vitamīniem
Ar žožoba eļļu
Pēc iedarbībasAntioksidanti
Atjaunošanai
Barojošs
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Antioxidant atjaunojošs kondicionieris (900ml)”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču