×

Insight Colored Hair kondicionieris (400ml)

12,56 €

Kondicionieris krāsotu matu krāsas aizsardzībai, 400ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 12 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 12 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,12 € .


Apraksts

Krāsoti mati ir pakļauti bojājumiem, un tie ir vieglāk pakļauti negatīvajiem dabīgajiem un mehāniskajiem faktoriem. Lai pēc iespējas ilgāk saglabātu matu krāsas spilgtumu, iespējams, vēlēsieties tuvāk apskatīt Insight Colored Hair kondicionieri. Tas piedod dzīvību bojātiem un vājiem matiem, ļaujiet krāsām spēlēties Jūsu matos.

Formula ir veidota, lai aizsargātu krāsotus matus no UV staru un vēja kaitīgās iedarbības. Kondicionieris ir maigs uz matiem, iespiežoties starp matu pavedieniem, atjaunojiet tiem veselīgo izskatu un stiprumu. Jūsu matu krāsa būs gandrīz tik spoža kā dienās pēc matu krāsošanas. Krāsa nekļūs blāva, taču iegūst neticamu spīdumu. Pateicoties dabīgajām eļļām (vīnogu sēklu eļļa, makadamijas eļļa), Jūsu mati ir pabaroti un tiem ir nostiprināta struktūra. Mati izskatīsies spoži un gludi. Regulāri lietojot, mati kļūst vieglāk ieveidojami un ķemmējami.

Lietošana: Izmazgāt matus ar Insight Colored Hair šampūnu. Uzklāt uz matiem nelielu daudzumu kondicioniera un atstāt uz 3 līdz 10 minūtēm. Rūpīgi noskalot.

Tilpums: 400ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
ICO048
20 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
SastāvdaļasAr vitamīniem
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Krāsas noturībai
Mīkstina matus
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Krāsotiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Colored Hair kondicionieris (400ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču