×

Insight Daily Use kondicionieris (900ml)

19,09 €

Tonizējošs kondicionieris ikdienas lietošanai, 900ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 19 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 19 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,19 € .


Apraksts

Vājiem un plāniem matiem ir nepieciešams ikdienas atbalsts, lai tie varētu uzturēt savu veselīgo izskatu. Kā tad to labāk izdarīt, ja ne ar ikdienas kondicionieri, kas zina, kas tam ir jādara? Insight Daily Use kondicionieris ir veidots tieši Jums! Tas ir ideāli piemērots visiem matu tipiem. Tas ir kondicionieris, kas piepildīs katru matiņu ar vitalitāti, enerģiju un spēku. Pateicoties daudzajiem vitamīniem – A, C, B, F – mati būs daudz veselīgāki un vieglāk kopjami, uzturami.

Formula sastāv no dabīgajām sastāvdaļām, kas palīdz mitrināt un pabarot matus. Saulespuķu eļļa mitrina galvas ādu un tai pat laikā arī palīdz uzturēt mitruma līmeni, izvairoties no matu izžūšanas. Aprikožu sēklu eļļa arī darbojas kā mitrinošs līdzeklis, taču tā arī palīdzēs mīkstināt matus, padarot tos patīkamus pieskārienam. Kukurūzas dīgļu eļļa palīdz uzturēt mati krāsu, kā arī padara matus daudz paklausīgākus, vieglāk ķemmējamus un ieveidojamus.

Lietošana: Izmazgāt matus ar Insight Daily Use šampūnu. Uzklāt uz matiem nelielu daudzumu kondicioniera un atstāt uz 3 līdz 5 minūtēm. Rūpīgi noskalot.

Tilpums: 900ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IDU009
18 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Daily Use kondicionieris (900ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču