×

Insight Damaged Hair kondicionieris (400ml)

12,56 €

Atjaunojošs kondicionieris bojātiem matiem, 400ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 12 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 12 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,12 € .


Apraksts

Vai Jums ir bojāti mati, taču nezināt, kurš līdzeklis tad īsti būs labākais tieši Jums? Nav jāstāv stundām ilgi pie plauktiem meklējot perfekto šampūna un kondicioniera kombināciju. Insight Damaged Hair kondicionieris būs labākais papildinājums šīs sērijas šampūnam, kā arī Jūsu matiem. Šis kondicionieris dziļi iesūcas matos, nekavējoties atjaunojot matu bojātās daļas un stiprinot novājinātās. Pateicoties dabīgajām sastāvdaļām, tas samazinās sausu un trauslu matu parādīšanos, un pie regulāras lietošanas, varēsiet aizmirst par saviem vecajiem matiem. Sveiciet savus jaunos, veselīgākus matus!

Formulā ir iekļauts organisko kviešu dīgļu ekstrakts, kas palīdz restrukturēt matus, atdzīvina nedzīvos, kā arī pie reizes piedod tiem spēku, lai turpinātu dzīvot. Tā sniegs gan matiem, gan arī galvas ādai mitrinošu un barojošu efektu. Pateicoties olīveļļas bagātīgajam sastāvam, tā nodrošina matiem dabīgu apjomu, maigumu un spīdumu. Olīveļļa palīdzēs mīkstināt pat visrupjākos matus, padarot tos maigus pieskārienam un vieglāk pārvaldāmus. Argāna eļļa stiprina matus un aizsargā no negatīvajām ārējās vides ietekmēm: aukstuma, karstuma, UV un mitruma. Pēdējā, taču ne mazāk svarīgā, rīsu kliju eļļa, stimulē matu augšanu, paātrinot to un ļaujot jaunajiem matiem augt veselīgākiem.

Lietošana: Izmazgāt matus ar Insight Damaged Hair šampūnu. Uzklāt uz matiem nelielu daudzumu kondicioniera un atstāt uz 3 līdz 10 minūtēm. Rūpīgi noskalot.

Tilpums: 400ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IDA045
17 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
SastāvdaļasAr argāna eļļu
Ar vitamīniem
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Matu augšanai
Matu stiprināšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Damaged Hair kondicionieris (400ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču