×

Insight Dry Hair kondicionieris (400ml)

12,56 €

Barojošs kondicionieris sausiem matiem, 400ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 12 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 12 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,12 € .


Apraksts

Kā mēs visi zinām, pilnīgai matu kopšanai ar šampūnu vien nepietiks. Jums būs nepieciešams arī kondicionieris. Un, ja jau Jūs skatieties uz šo produktu, tad jau laikam esat redzējuši šampūnu. Ļaujiet tad mums Jums pateikt, ka Insight Dry Hair kondicionieris būs vislabākais papildinājums Dry Hair šampūnam. Tas palīdzēt kopt un mitrināt pat sausākos matiņus, atveldzējot sausās matu daļiņas, nostiprinot trauslos matiņus un padara matus daudz paklausīgākus un vieglāk ķemmējamus. Veselīgāki un paklausīgāki mati jau pēc pirmās lietošanas reizes!

Formula ir veidota no dabīgās dienvidu veģetācijas: mandeļu un kokosriekstu eļļas, kas palīdz barot matus; illipe sviests savukārt palīdz ne tikai barot matus, bet arī padara tos maigus pieskārienam. Formulas sastāvā ir arī taukskābes, kas pielīp pie sausās ādas un palīdz regulēt tās dabīgos procesus. Pirmkārt, taukskābes regulē lipīdu metabolismu šūnās, izveidojot apkārt ādai aizsargslāni, kas aptur mitruma iztvaikošanu. Otrkārt, tie mīkstina un palielina matu elastību.

Lietošana: Izmazgāt matus ar Insight Dry Hair šampūnu. Uzklāt uz matiem nelielu daudzumu kondicioniera un atstāt uz 3 līdz 5 minūtēm. Rūpīgi noskalot.

Tilpums: 400ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IDR033
16 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
SastāvdaļasAr kokosriekstu eļļu
Ar vitamīniem
Pēc iedarbībasBarojošs
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisSausiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Dry Hair kondicionieris (400ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču