×

BES Silkat Day By Day D2 Restitutive kondicionieris (1000ml)

13,58 €
Atjaunojošs kondicionieris visiem matu tipiem, 1000ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 13 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 13 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,13 € .


Apraksts

Ikdiena matu aprūpei ir nepieciešama atbilstoša matu aprūpe. Neizmantojiet pirmo pagadījušos līdzeklis uz saviem matiem, tas ne vienmēr nozīmē, ka tas tiem būs labs! Taču mēs zinām, kas Jums būs labs. Ja Jums patīk iet dušā katru dienu un mazgāt matus, Jums ir nepieciešams kondicionieris, kas liks Jūsu matiem izskatīties nevainojamiem. BES Day By Day D2 kondicionieris varētu būt piemērots tieši Jums. Palolojiet savus matus un uzlabojiet to izskatu aizvien vairāk, dienu no dienas, it īpaši, ja lietojat šampūnu no tās pašas sērijas.

Formulas sastāvā iekļautas vērtīgas eļļas, mikroelementi un aminoskābes, kas piesātina matus ar tiem tik svarīgajām uzturvielām. Tā normalizē dabisko hidrolipīdu līdzsvaru, tas nozīmē, ka netiks traucēti matu un galvas ādas dabiskie procesi. Šis kondicionieris būs īpaši piemērots bojātiem matiem, ātri atjaunojot to skaistumu un veselību.

Lietošana: Uzklāt kondicionieri uz nedaudz mitriem matiem un iemasēt. Atstāt uz 2-3 minūtēm. Izmantot pēc katras šampūna lietošanas reizes. Lai iegūtu labākus rezultātus, izmantot regulāri. Var lietot katru dienu.

Tilpums: 1000ml

Produkta Detaļas
BES
14012102
3 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
SastāvdaļasAr kokosriekstu eļļu
Ar vitamīniem
Matu tips/stāvoklisVisiem matu tipiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “BES Silkat Day By Day D2 Restitutive kondicionieris (1000ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču