×

Kadus Professional Impressive Volume kondicionējošas putas

11,63 €

Kondicionējošas putas matu apjomam, 200ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 11 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 11 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,11 € .


Apraksts

Apjomīgas matu frizūras vienmēr ir bijušas modē. Maigs apjoms vai arī grandiozi apjomīgs! Nav īsti svarīgi kuru Jūs izvēlaties, ja Jums ir Kadus Impressive Volume kondicionējošās putas. Tās ir lieliskas putas cilvēkiem, kuri vēlas piedot saviem plānajiem matiem nedaudz apjomīgāku izskatu. Izmantojiet to kā matu kopšanas līdzekli, lai iegūtu maigu apjomu, vai izmantojiet to arī kā matu veidošanas līdzekli, lai izveidotu apjomīgu un gaisīgu frizūru. Putas nepadara matus smagnējus, tas taču ir pretēji to mērķim, tās ir viegli izķemmējamas un izmazgājamas.

Imressive Volume kondicionējošās putas nav tikai matu veidošanas produkts, tas pirmām kārtām ir matu kopšanas līdzeklis. Jau pēc pirmās lietošanas reizes putas piepilda matus ar enerģiju un stiprumu. Tas viss tiek paveikts pateicoties formulā esošajām aktīvajām sastāvdaļām – citronliānas un bambusa ekstrakta. Citronliāna nostiprina matu saknes un uzlabo matu augšanu. Bambusa ekstraktam piemīt atjaunojošas īpašības, tas novērš galvas ādas sausumu un uztur normālu pH līmeni, stimulējot matu augšanu un padarot matus daudz elastīgākus.

Lietošana: Uzklāt uz mitriem matiem. Neizskalot.

Tilpums: 200ml

Produkta Detaļas
Kadus
81533503
4 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKondicionieri
Pēc iedarbībasApjomam
Atjaunošanai
Matu augšanai
Matu stiprināšanai
Viegli izķemmējas
Matu tips/stāvoklisPlāniem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Impressive Volume kondicionējošas putas”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču