×

ARUAL Detox Anti-Age komplekts

30,42 € 50,70 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Komplekts pret matu novecošanos, 2x200ml+100ml+2x40g

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 30 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 30 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,30 € .


Apraksts

ARUAL Detox Anti-Age procedūra nodrošina dziļu “detoksikācijas” attīrīšanu, kas attīra un atjauno galvas ādu, un mūsu koncentrētā šoka terapijas procedūra pēc tam atjauno un aizpilda kapilāru šķiedru.

Novatoriskā triholoģijas tehnoloģija apvienojumā ar dabīgām tradicionālām sastāvdaļām, piemēram: žeņšeņu, ingveru un alveju, lai nodrošinātu revolucionāru matu kopšanu veselīgiem matiem. Izstrādāts matiem, kas pakļauti stresam, bojātiem, sausiem un blāviem matiem. Mūsu mati uzkrāj atlikumus, ko izraisa piesārņojums, zvīņošanās, pārmērīgs sebums, svīšana un citi piemaisījumi, kas noved pie sliktas skābekļa apgādes galvas ādā. Mūsu dubultā Detox Anti-Age procedūra nodrošina dziļu „detoksikācijas” tīrīšanu, kas attīra un atjauno galvas ādu, un mūsu koncentrētā šoka terapija pēc tam atjauno un aizpilda kapilāru šķiedru. Rezultāti ir redzami jau no pirmās lietošanas reizes. Jūs pamanīsit, kā jūsu mati atjaunojas; mati būs stiprāki, tīrāki, ar lielāku apjomu un zīdainumu.

Divkārša iedarbība:

  • DETOX - Veicot dziļi attīrošu pīlingu, mēs atbrīvosim galvas ādu no stresa, un tas palīdzēs matiem augt stipriem un veselīgiem.
  • ANTI-AGE – pret novecošanās procedūra, kas sastāv no kapilāru šķiedras piepildīšanas un kutikulas noslēgšanas. Rezultāts būs baroti, spīdīgi un veselīgi mati jau no pirmās lietošanas reizes.

Aktīvās sastāvdaļas:

  • Žeņšeņs - augs, ko lieto Āzijas medicīnā. Stiprina matu folikulus, paātrinot to augšanu. Palīdz matiem kļūt stiprākiem un veselīgākiem.
  • Ingvers - augs, kura sakni izmanto medicīniskiem nolūkiem Āzijas kultūrās. Palīdz atjaunot matu struktūru, atjauno elastību, vitalitāti un spīdumu.
  • Aloe Vera - augs, ko plaši izmanto kosmētikas nozarēs, pateicoties tā izcilajām uzturvērtības īpašībām. Lielisks matu kondicionieris. Tā izmantošana nodrošina spīdīgus un zīdainus matus.

Šo komplektu veido: šampūns, maska ​​un serums, kurus var iekļaut jūsu parastajā rutīnā. Mēs iesakām tos lietot ik pēc 2 vai 3 dienām. Bet, ja Jūs katru dienu mazgājat matus, Jūs tos varat lietot katru dienu bez problēmām. No otras puses, šoka terapija atsevišķās paciņās jālieto ik pēc 3/4 nedēļām. Lai gan pie biežākas lietošanas neuzrādās negatīvi efekti.

Tilpums: 2x200ml + 100ml + 2x40g

Produkta Detaļas
ARUAL
38050
4 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsLosjoni
Maskas
Serumi
Šampūni
SastāvdaļasAr alveju
Ar žeņšeņu
Pēc iedarbībasAtjaunošanai
Barojošs
Matu augšanai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Bojātiem matiem
Krāsotiem matiem
Lokainiem matiem
Matiem ar blaugznām
Nepaklausīgiem (rupjiem) matiem
Normāliem matiem
Plāniem matiem
Sausiem matiem
Sirmiem (nobriedušiem) matiem
Taisniem matiem
Taukainiem matiem
Trausliem (vājiem) matiem
Visiem matu tipiem
Īsiem matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “ARUAL Detox Anti-Age komplekts”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču