×

Hairmed X2 Eudermic Bath Maintenance aizsargšampūns pret utīm

11,79 €

Galvas ādai draudzīgs aizsargšampūns, 200ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 11 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 11 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,11 € .


Apraksts

PIDOX ir sērija no HAIRMED, profilaksei un ārstēšanai pret utīm. Tējas koks un dabīgās eļļas rada naidīgu vidi galvas utīm. Nesatur insekticīdus un pesticīdus. Nesatur sāļus un parabēnus. Ja nepieciešams, var sākt izmantot pie pirmajām aizdomām.

X2 Galvas ādai draudzīgs aizsargšampūns. Izmantojiet X2 galvas ādas un matu mazgāšanai pēc aktīvas iedarbības fluīd-spreja X1 izmantošanas.

Lietošana: Uzmanīgi uzklājiet X2 uz galvas ādas un visiem matiem. Kārtīgi emulģējiet, noskalojiet ar siltu ūdeni. Atkārtojiet procedūru divreiz. Atcerieties noņemt iznīcinātās utu oliņas no matiem, izmantojot speciālo utu ķemmi, izķemmējot katru šķipsnu no saknēm līdz matu galiem, pēc katras šķipsnas izmazgājot ķemmi. Tikai tad ķerieties pie matu žāvēšanas. Izmantojiet X2 regulāri kā matu šampūnu sava ierastā šampūna vietā profilaktiskai iedarbībai invāzijas laikā.

Tilpums: 200ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
X2BNE200
16 gab.
Jauns

Produkta info

SastāvdaļasBez parabēniem
Pēc iedarbībasPret utīm
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed X2 Eudermic Bath Maintenance aizsargšampūns pret utīm”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču