×

Hairmed B2 Sebum Equilibrating Eudermic šampūns (200ml)

14,17 €

Galvas ādas tauku līdzsvarojošs matu šampūns, 200ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 14 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 14 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,14 € .


Apraksts

Tauku dziedzeri, kas atrodas epidermas virsējā slānī, parasti sastāv no dažādu piesārņojumu maisījuma, ko sauc par galvas ādas taukiem, kam, savukārt, ir svarīga loma epidermas aizsardzībā pret ārējiem agresoriem. Ja galvas ādas tauki dēļ hiper-sekrēciju tauku dziedzeriem tiek saražoti pārmērīgā daudzumā, rodas seboreja, kas var tikt iedalīta: koncentrētā, ja tā ierobežo matu saknes, vai brīvā, ja tauki no ādas pāriet uz matiem. HAIRMED produkti pret taukainiem matiem un galvas ādu darbojas trīs īpašos posmos: noņem lieko tauku daudzumu no matu folikulas un matiem; pakāpeniski regulē tauku sekrēciju un atjauno galvas ādas līdzsvaru, kas nepieciešams matu augšanai.

B2 Galvas ādas tauku līdzsvarojošs matu šampūns. Attīrošs līdzeklis, kas bagātināts ar īpašām tauku līmeni regulējošām sastāvdaļām, tam piemīt savelkoša un dezinficējoša darbības, kas ilgāk saglabā matu vieglumu un apjomu. Pateicoties virsmaktīvām vielām no augiem un citiem atjaunojamiem resursiem, līdzeklis maigi iedarbojas uz galvas ādu, un ir piemērots arī ikdienas lietošanai.

Lietošana: Uzklājiet līdzekli uz mitriem matiem, emulģējiet ar ūdeni un masāžu pa visiem matiem. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens un atkārtojiet procedūru, ja nepieciešams.

Tilpums: 200ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
B2BNE200
27 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasApjomam
Attīrošs
Matu tips/stāvoklisTaukainiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed B2 Sebum Equilibrating Eudermic šampūns (200ml)”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču