×

Hairmed B3 Eudermic Shampoo For Oily Dandruff šampūns (200ml)

14,17 €

Šampūns pret taukaina tipa blaugznām, 200ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 14 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 14 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,14 € .


Apraksts

Tauku dziedzeri, kas atrodas epidermas virsējā slānī, parasti sastāv no dažādu piesārņojumu maisījuma, ko sauc par galvas ādas taukiem, kam, savukārt, ir svarīga loma epidermas aizsardzībā pret ārējiem agresoriem. Ja galvas ādas tauki dēļ hiper-sekrēciju tauku dziedzeriem tiek saražoti pārmērīgā daudzumā, rodas seboreja, kas var tikt iedalīta: koncentrētā, ja tā ierobežo matu saknes, vai brīvā, ja tauki no ādas pāriet uz matiem. HAIRMED produkti pret taukainiem matiem un galvas ādu darbojas trīs īpašos posmos: noņem lieko tauku daudzumu no matu folikulas un matiem; pakāpeniski regulē tauku sekrēciju un atjauno galvas ādas līdzsvaru, kas nepieciešams matu augšanai.

B3 Šampūns pret taukaina tipa blaugznām. Attīrošs šampūns  no augu un atjaunojamiem resursiem iegūtām sastāvdaļām, maigi iedarbojas uz galvas ādu un padara tos spīdīgus un mīkstus. Nodrošina lielisku taukainu blaugznu kontroli, kā arī nomierina niezi, pateicoties aktīvu sastāvdaļu sinerģiskai darbībai.

Lietošana: Uzklājiet līdzekli uz mitriem matiem, emulģējiet ar ūdeni un masāžu pa visiem matiem. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens un atkārtojiet procedūru, ja nepieciešams.

Tilpums: 200ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
B3BNE200
23 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasAizsardzībai
Jutīgai galvas ādai
Mīkstina matus
Pret blaugznām
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisMatiem ar blaugznām
Taukainiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed B3 Eudermic Shampoo For Oily Dandruff šampūns (200ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču