×

Hairmed B5 Eudermic Shampoo For Dry And Coloured Hair šampūns (200ml)

14,17 €

Galvas ādai draudzīgs šampūns sausiem un krāsotiem matiem, 200ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 14 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 14 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,14 € .


Apraksts

Kad pēc ķīmiskās apstrādes (krāsošana, balināšana, pastāvīga iztaisnošana), siltuma iedarbības (fēns, matu taisnotājs, spēcīga saule) vai citām agresīvām vielām, matu struktūra kļūst vāja, zaudē spīdumu, elastību un izturību, ir nepieciešams izmantot efektīvus produktus, kas atjaunojoši iedarbojas uz matu šķiedrām (mati ir ādas sastāvdaļa un neatjaunojas paši par sevi). Sausu un lūstošu matu gadījumā, neatkarīgi no cēloņa (fizioloģiskas problēmas vai kaitīga iedarbība), nepieciešams atjaunot hidro-lipīdu līdzsvaru: HAIRMED atrisina šo problēmu ar barošanas produktu palīdzību.

B5 Galvas ādai draudzīgs šampūns sausiem un krāsotiem matiem. Maigi attīra, pateicoties augu un citu atjaunojamo resursu sastāvdaļām, ir bagātināts ar mitrinošiem un barojošiem elementiem, kas atjauno un baro sausu vai ķīmiski krāsotu matu struktūru, padarot matus mīkstus un spīdīgus.

Lietošana: uzklājiet produktu uz mitriem matiem, zem ūdens kārtīgi iemasējiet. Izskalojiet ar remdenu ūdeni un atkārtojiet procedūru, ja nepieciešams.

Tilpums: 200ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
B5BNE200
25 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
Pēc iedarbībasBarojošs
Krāsas noturībai
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisKrāsotiem matiem
Sausiem matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed B5 Eudermic Shampoo For Dry And Coloured Hair šampūns (200ml)”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču