×

Hairmed B6 Eudermic Shampoo Volume And Frequent Use šampūns (200ml)

14,17 €

Galvas ādai draudzīgs šampūns biežai lietošanai, piešķir matiem apjomu, 200ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 14 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 14 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,14 € .


Apraksts

Kad pēc ķīmiskās apstrādes (krāsošana, balināšana, pastāvīga iztaisnošana), siltuma iedarbības (fēns, matu taisnotājs, spēcīga saule) vai citām agresīvām vielām (hlors, vides piesārņojums) matu struktūra kļūst vāja, zaudē spīdumu, elastību un izturību, ir nepieciešams izmantot efektīvus produktus, kas atjaunojoši iedarbojas uz matu šķiedrām (mati ir ādas sastāvdaļa un neatjaunojas paši par sevi). HAIRMED atjaunošana ir veidota, izmantojot atjaunojošās kolagēna un keratīna īpašības, piešķir matiem formu, apjomu un spīdumu, atjaunojot matu struktūru.

B6 Galvas ādai draudzīgs šampūns biežai lietošanai, piešķir matiem apjomu. Maigi attīra pateicoties uz augu un citu atjaunojamo resursu bāzētai formulai. Bagātināts ar aminoskābēm, kas ir reālas matu sastāvdaļas, atjauno bojātās matu šūnas, piešķir matiem formu un apjomu. Ideāli piemērots matētiem, elastību vai toni zaudējušiem, ķīmiski apstrādātiem vai ar bojātu struktūru matiem. Var lietot ikdienas mazgāšanām.

Lietošana: Uzklājiet produktu uz mitriem matiem, emulģējiet ar ūdeni un iemasējiet visos matos. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens. Nepieciešamības gadījumā atkārtojiet procedūru.

Tilpums: 200ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
B6BNE200
83 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsŠampūni
SastāvdaļasAr keratīnu
Pēc iedarbības
Apjomam
Atjaunošanai
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Bojātiem matiem
Krāsotiem matiem
Plāniem matiem
Taisniem matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed B6 Eudermic Shampoo Volume And Frequent Use šampūns (200ml) ”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču