×

Hairmed R3 Rebuilding Fluid fluīds matiem

17,32 €

Apjomu piešķirošs fluīds matu atjaunošanai, 100 ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 17 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 17 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,17 € .


Apraksts

Kad pēc ķīmiskās apstrādes (krāsošana, balināšana, pastāvīga iztaisnošana), siltuma iedarbības (fēns, matu taisnotājs, spēcīga saule) vai citām agresīvām vielām (hlors, vides piesārņojums) matu struktūra kļūst vāja, zaudē spīdumu, elastību un izturību, ir nepieciešams izmantot efektīvus produktus, kas atjaunojoši iedarbojas uz matu šķiedrām (mati ir ādas sastāvdaļa un neatjaunojas paši par sevi). HAIRMED atjaunošana ir veidota, izmantojot atjaunojošās kolagēna un keratīna R3 īpašības, piešķir matiem formu, apjomu un spīdumu, atjaunojot matu struktūru.

R3 Apjomu piešķirošs fluīds matu atjaunošanai. Keratīna fluīds atveseļo un atjauno ķīmiski krāsotus, blāvus, toni un spīdumu zaudējušus vai bojātus matus. Šis atjaunojošs, bagātināts ar matos esošiem elementiem kā keratīns un kolagēns, līdzeklis spēj iedarboties uz keratīna struktūru mata iekšpusē, atjaunojot bojātās matu daļas. Tas piešķir matiem lielāku apjomu, aizsargājot tos pret ķīmisko vielu (krāsošana , balināšana vai ilgviļņi ), siltuma (taisnotājs, fēns), kā arī ārējās vides iedarbības.

Lietošana: Pēc matu izmazgāšanas ar B6 šampūnu, daļēji izžāvējiet tos ( 60 %) un šķipsnu pēc škipsnas uzklājiet produktu visā matu garumā un uz matu galiem. Kārtīgi iemasējiet katrā matu zvīņā, tad atstāietj uz 20 līdz 30 minūtēm , ļaujot matiem nožūt ar siltuma palīdzību (fēns/ sušuārs/ klimazons). Izskalojiet ar lielu ūdens daudzumu un uzklājiet uz matiem N5 Essential masku. Atkārtojiet šo R3 keratīna fluīda atjaunojošo procedūru ik pēc 2 nedēļām.

  • Uzturēšana: Lietojiet rezultāta uzturēšanai B6 šampūnu un N5 masku laika posmā starp R3 keratīna fluīda atjaunojošām procedūrām.

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
R3FLD100
24 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsFluīdi
SastāvdaļasAr keratīnu
Pēc iedarbībasAizsardzībai
Apjomam
Atjaunošanai
Karstuma aizsardzībai
Matu stiprināšanai
Matu tips/stāvoklisĶīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed R3 Rebuilding Fluid fluīds matiem”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču