×

Hairmed Synergy Balance D3 B3 Bm pretblaugznu komplekts

47,12 €

Produktu komplekts matu kopšanai, taukainās blaugznas likvidēšanai un matu augšanas stimulēšanai 

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 47 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 47 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,47 € .


KODS: SINCREQUI400
Apraksts

Produktu komplekts matu kopšanai, noņem baktērijas, liekos galvas ādas taukus un mirušās šūnas, kas stimulē veselu matu augšanu.

D3 Pretblaugznu galvas ādu attīrošs līdzeklis. Dubultas iedarbības līdzeklis padziļināti, bet maigi attīra un dezinficē galvas ādu, pateicoties no augu un atjaunojamiem resursiem iegūtām produkta sastāvdaļām. Mitrina un baro ādu, vienlaicīgi nepieļaujot blaugznu veidošanos, pateicoties īpašām aktīvām sastāvdaļām. Attīra un kopj taukainās un sausās blaugznas. 

Lietošana: Uzklājiet līdzekli uz galvas ādas līniju pēc līnijas. Izplatiet to vienmērīgi un maigi iemasējiet apļveida kustībām. Atstājiet uz pāris minūtēm. Pievienojiet nelielu daudzumu remdena ūdens un ar masāžas kustībām iesmērējiet produktu arī uz matiem. Pēc tam izskalojiet. Turpiniet ar B3 šampūnu.

  • Ieteicamais biežums: šokējošam efektam divreiz nedēļā 1 / 2 mēnešus, sākotnējai ārstēšanai. Uzturēšanai: reizi nedēļā.

Tilpums: 100 ml

 

B3 Šampūns pret taukaina tipa blaugznām. Attīrošs šampūns  no augu un atjaunojamiem resursiem iegūtām sastāvdaļām, maigi iedarbojas uz galvas ādu un padara tos spīdīgus un mīkstus. Nodrošina lielisku taukainu blaugznu kontroli, kā arī nomierina niezi, pateicoties aktīvu sastāvdaļu sinerģiskai darbībai. 

Lietošana: Uzklājiet līdzekli uz mitriem matiem, emulģējiet ar ūdeni un masāžu pa visiem matiem. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens un atkārtojiet procedūru, ja nepieciešams. Turpiniet ar Bm losjonu pret matu izkrišanu.

Tilpums: 200ml

 

Bm enerģiju piešķirošs bio-losjons. Līdzsvaru atjaunojošs losjons pret matu izkrišanu, kā arī produkts lietošanai starp šoka terapijas cikliem ar L1 losjonu. Tās īpašās sastāvdaļas stiprina matus no saknēm, līdzsvaro galvas ādas stāvokli, kā arī stimulē svarīgu funkciju darbību. Ideāli piemērots cīņai pret matu izkrišanu un profilaksei.

Lietošana: Pilienu pēc piliena uzklājiet līdzekli uz galvas ādas, piespiežot ar pirkstu galiem, lai stimulētu labāku produkta iesūkšanos; Neizskalojiet un pagaidiet dažas minūtes pirms sākat žāvēt matus.

  • Ieteicamais biežums: vispirms vienreiz vai divreiz nedēļā 1 / 2 mēnešus. Uzturēšanai: reizi nedēļā. Var lietot arī uz sausiem matiem. 

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
SINCREQUI400
13 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsFluīdi
Losjoni
Šampūni
Pēc iedarbībasAntibakteriāls
Attīrošs
Galvas ādas attīrīšanai
Mīkstina matus
Pret blaugznām
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisMatiem ar blaugznām
Taukainiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed Synergy Balance D3 B3 Bm pretblaugznu komplekts”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču