×

Hairmed X1 X2 Pidox Treatment komplekts pret utīm

22,89 €

Aktīvas iedarbības fluīds-sprejs un aizsargšampūns pret utīm

Noliktavā pēdējās preces 2 gab.
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 22 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 22 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,22 € .


Apraksts

PIDOX ir sērija no HAIRMED, profilaksei un ārstēšanai pret utīm. Tējas koks un dabīgās eļļas rada naidīgu vidi galvas utīm. Nesatur insekticīdus un pesticīdus. Nesatur sāļus un parabēnus. Ja nepieciešams, var sākt izmantot pie pirmajām aizdomām.

X1 Aktīvas iedarbības fluīds-sprejs ar apvalkošām sastāvdaļām (Dimetikonu) un Tējas Koka Eļļu rada nelabvēlīgu vidi utīm un oliņām.

Ieteikumi pirms lietošanas: pārsedziet savus plecus ar dvieli, lai pasargātu drēbes. Pārbaudiet sausus matus šķipsnu pēc šķipsnas, izmantojot utu ķemmi*, no saknēm un visā matu garumā, īpašu uzmanību pievērsiet laukumiem aiz ausīm un kakla. Neaizmirstiet pārbaudīt matus un galvas ādu katru nedēļu. Gadījumā, ja atrodat utis vai oliņas, nekavējoties sāciet PIDOX procedūru; ja neko neatrodat, izmantojiet PIDOX profilaksei.

*Izmazgājiet ķemmi ar siltu ūdeni un ziepēm, lai nepieļautu atkārtotu inficēšanos, katru reizi pēc veiktās pārbaudes.

Lietošana: Izsmidziniet X1 no 10-15 cm attāluma uz sausiem matiem, sākot no galvas ādas, no saknēm, un turpinot visā matu garumā, pievēršot īpašu uzmanību kakla zonai. Atstājiet uz 20 minūtēm, kamēr produkts sāk nožūt. Var paildzināt turēšanas laiku, jo produkts nesatur pesticīdus un insekticīdus. Nepalieliniet lietojamo daudzumu.

Tilpums: 100ml

 

X2 Galvas ādai draudzīgs aizsargšampūns. Izmantojiet X2 galvas ādas un matu mazgāšanai pēc aktīvas iedarbības fluīd-spreja X1 izmantošanas.

Lietošana: Uzmanīgi uzklājiet X2 uz galvas ādas un visiem matiem. Kārtīgi emulģējiet, noskalojiet ar siltu ūdeni. Atkārtojiet procedūru divreiz. Atcerieties noņemt iznīcinātās utu oliņas no matiem, izmantojot speciālo utu ķemmi, izķemmējot katru šķipsnu no saknēm līdz matu galiem, pēc katras šķipsnas izmazgājot ķemmi. Tikai tad ķerieties pie matu žāvēšanas. Izmantojiet X2 regulāri kā matu šampūnu sava ierastā šampūna vietā profilaktiskai iedarbībai invāzijas laikā.

Tilpums: 200ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
PIDOX300
2 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsSpreji
Šampūni
SastāvdaļasAr tējkoka eļļu
Bez parabēniem
Pēc iedarbībasPret utīm
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed X1 X2 Pidox Treatment komplekts pret utīm”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču