×

Hairmed B7 O1 Pure Oils komplekts

19,41 €

Produktu komplekts matu kopšanai. Šampūns matu krāsas košumam un viegla eļļa struktūras uzpildīšanai

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 19 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 19 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,19 € .


Apraksts

Produktu komplekts matu kopšanai. Šampūns matu krāsas košumam un viegla eļļa struktūras uzpildīšanai.

Atlasītās Argana, akadamijas, Zožoba elļas ir savāktas vienā eliksīrā, kurā slēpjas skaistu matu tūkstošgadu noslēpums. Argana eļļa no Marokas bagātina, tai piemīt anti-oksidantu un pret novecošanas īpašības. Šo produktu lieto visi frizieri, lai matu ieveidošanas rezultātā iegūtu kontrastu pret tuksneša vēju iedarbību uz matiem.Makadamija eļļa no Austrālijas, tas ir pamatiedzīvotāju skaistuma eliksīrs, kas uztur pareizu mitruma līmeni gan matos, gan ādā. Žožoba eļļa no Arizonas, to izmantoja Indiāņu sievietes savas ādas un matu atjaunošanas no negatīvi atstātām saules un vēja sekām. Izbaudiet maģisku un ļoti dabīgu rituālu no HAIRMED: šie līdzekļi ieteicami visiem matu tipiem, īpaši krāsotiem un mitrumu zaudējušiem matiem, kuriem ir nosliece uz pūkošanos.

B7 Galvas ādai draudzīgs šampūns matu krāsas košumam. Maigi attīra, pateicoties augu un citu atjaunojamo resursu sastāvdaļām, padara matus spīdīgus, pateicoties Argana, Makadāmijas un Žožoba eļļām.

Lietošana: Uzklājiet produktu uz mitriem matiem, viegli iemasējiet un izskalojiet. Nepieciešamības gadījumā atkārtojiet procedūru. Vienmēr kārtīgi izskalojiet. Izmantojiet ikdienas mazgāšanai. Piemērots arī matu mazgāšanai pēc krāsošanas.

Tilpums: 200ml

 

O1 Viegla eļla matu struktūras uzpildīšanai. Pateicoties Argana, Makadāmijas un Žožoba eļļām aizsargā no agresīvu kaitīgo faktoru ietekmes, piešķir matiem spīdumu un zīdainu efektu, vienlaicīgi mitrinot, barojot un atjaunojot matus.

Lietošanas ieteikumi: 

  • Plānu, trauslu, pūkainu un krāsotu matu mīkstināšanai un barošanai: iemasējiet matu garumā labākai produkta iekļūšanai struktūrā, ietiniet matus plēvē un atstājiet kompresi uz 30 minūtēm. Ļoti labi izmantot kā nakts kompresi. Pabeidziet procedūru, izmantojot B7 šampūnu matu spīdumam. Turpiniet ar citām procedūrām.
  • Plānu, pūkainu un krāsotu matu taisnošanai un nogludināšanai: ar plaukstām uzklājiet pāris eļļas pilienus uz izmazgātiem, ar dvieli nosusinātiem matiem. Iesmērējiet visā matu garumā, izķemmējiet un sāciet žāvēt matus. Vēl lielākam atjaunojošam un barojošam efektam uzklājiet uz matu galiem uz jau sausiem matiem.
  • Līdzeklis pirms krāsošanas vai balināšanas visiem matu tipiem: uzklājiet produktu uz sausiem matiem pirms gaidāmās procedūras, kārtīgi iemasējiet matos, lai iesūcas, un ādā, lai to pasargātu. Tālāk turpiniet ierasto procedūru kā parasti.

Tilpums: 30ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
OLPUR230
8 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsEļļas
Šampūni
SastāvdaļasAr argāna eļļu
Ar makadāmijas eļļu
Ar žožoba eļļu
Pēc iedarbībasAntioksidanti
Barojošs
Krāsas noturībai
Matu nogludināšanai
Mīkstina matus
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisKrāsotiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed B7 O1 Pure Oils komplekts”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču