×

Hairmed Synergy Relief N4 B6 Bm komplekts matiem

48,51 €

Komplekts jūtīgai galvas ādai ar normāliem, plāniem matiem un matiem bez apjoma

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 48 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 48 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,48 € .


KODS: SINCRSOLL400
Apraksts

Komplekts jūtīgai galvas ādai ar normāliem, plāniem matiem un matiem bez apjoma.

N4 ir īpašs barojošs un nomierinošs fluīds sausas, jutīgas (apsārtums, jutīgums, dažādu veidu zvīņošanās, nieze) un iekaisušas ādas tīrīšanai un ārstēšanai. Uzklāšana pirms krāsošanas vai citu tehnisku produktu lietošanas pasargās galvas ādu.

Lietošana: Uzklājiet līdzekli uz sausiem matiem, tieši uz galvas ādu un ar speciālu uzgali, iesmērējot līniju pēc līnijas aptuveni 2 cm vienu no otras. Izplatiet to vienmērīgi un maigi iemasējiet. Atstājiet uz 2 minūtēm un izskalojiet. Tālāk turpiniet ar izvēlēto produktu.

  • Rekomendējamais biežums: vienu vai divas reizes nedēļā, atkarībā no galvas ādas stāvokļa.

Tilpums: 100ml

 

B6 Galvas ādai draudzīgs šampūns biežai lietošanai, piešķir matiem apjomu. Maigi attīra pateicoties uz augu un citu atjaunojamo resursu bāzētai formulai. Bagātināts ar aminoskābēm, kas ir reālas matu sastāvdaļas, atjauno bojātās matu šūnas, piešķir matiem formu un apjomu. Ideāli piemērots matētiem, elastību vai toni zaudējušiem, ķīmiski apstrādātiem vai ar bojātu struktūru matiem. Var lietot ikdienas mazgāšanām.

Lietošana: Uzklājiet produktu uz mitriem matiem, emulģējiet ar ūdeni un iemasējiet visos matos. Izskalojiet ar lielu daudzumu ūdens. Nepieciešamības gadījumā atkārtojiet procedūru.

Tilpums: 200ml

 

Bm enerģiju piešķirošs bio-losjons. Līdzsvaru atjaunojošs losjons pret matu izkrišanu, kā arī produkts lietošanai starp šoka terapijas cikliem ar L1 losjonu. Tās īpašās sastāvdaļas stiprina matus no saknēm, līdzsvaro galvas ādas stāvokli, kā arī stimulē svarīgu funkciju darbību. Ideāli piemērots cīņai pret matu izkrišanu un profilaksei.

Lietošana: Pilienu pēc piliena uzklājiet līdzekli uz galvas ādas, piespiežot ar pirkstu galiem, lai stimulētu labāku produkta iesūkšanos; Neizskalojiet un pagaidiet dažas minūtes pirms sākat žāvēt matus.

  • Ieteicamais biežums: vispirms vienreiz vai divreiz nedēļā 1 / 2 mēnešus.
  • Uzturēšanai: reizi nedēļā. Var lietot arī uz sausiem matiem.

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
SINCRSOLL400
22 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsFluīdi
Losjoni
Šampūni
Pēc iedarbībasApjomam
Attīrošs
Barojošs
Galvas ādas attīrīšanai
Matu stiprināšanai
Mīkstina matus
Pret matu izkrišanu
Pret pūkošanos/statisko elektrību
Matu tips/stāvoklisPlāniem matiem
Ķīmiski apstrādātiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed Synergy Relief N4 B6 Bm komplekts matiem”


.png .jpg .gif

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču