×

Hairmed R4 mitrinošs fluīds matiem (250ml)

44,22 €

Mitrinošs un aizsargājošs fluīds ar keratīnu, 250ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 44 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 44 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,44 € .


Apraksts

HAIRMED R4. Mitrinošs un aizsargājošs fluīds. Patiecoties kombinētai sastāvdaļu: cistīna, kolagēna, keratīna un antioksidantu darbībai, R4 atjauno bojāto struktūru, mitrina un atjauno matu elastību, uz ilgu laiku saglabājot mīkstus, spīdīgus matus un košu krāsu. Stiprina mitrina matus, kad tie kļūst blāvi, trausli, pūkaini un neaizsargāti dažādu ķīmisku procedūru laikā (krāsošana, balināšana, saule, vējš, ūdens, sāls, fēns, matu taisnotājs utt.) Ilgnoturīgs rezultāts (uz 3 nedēļām).

Lietošana: Uzklājiet R4 mitrinošo un aizsargājošo, atjaunojošo fluīdu visā matu garumā un uz matu galiem, šķipsnu pēc šķipsnas pārklājot visus matus. Iemasējiet produktu matos, masējot augšā- lejā šķipsnu pēc šķipsnas visā garumā, lai produkts iekļūst dziļi matu šķiedrās. Pēc tam noslēdziet matu kutikulu, veicot matu masāžu no augšas uz leju. Atstājiet uz 20 minūtēm, žāvējiet siltumā (ar fēnu vai sušuāru). Samitriniet, emulģējiet un tad kārtīgi izmazgājiet produktu no matiem, sākot no saknēm un uz leju, ar lielu ūdens daudzumu. Nosusiniet matus ar dvieli.

Tilpums: 250 ml

Produkta Detaļas
HAIRMED
R4FLD250
12 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsFluīdi
SastāvdaļasAr keratīnu
Pēc iedarbībasAntioksidanti
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Saules aizsardzībai (UV filtrs)
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisBojātiem matiem
Normāliem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Hairmed R4 mitrinošs fluīds matiem (250ml)”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču