×

Erreelle Glamour matu krāsa

5,48 €

Permanenta krēmveida krāsa, 120ml

Tonis

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 5 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 5 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,05 € .


KODS: GLAM.A001.0
Apraksts

Erreelle Glamour krēmveida matu krāsa uz argāna un makadāmijas riekstu eļļas bāzes, kura aktīvās sastāvdaļas garantē bagātīgu un intensīvu krāsu. Argāna eļļa mitrina, atjauno un stiprina matu kapilāru šķiedras, uzlabojot krāsas spilgtumu. Makadāmijas eļļa dziļi baro matus, bez to papildus noslogošanas un nosvēršanas lejā. Sastāvā esošais pantenols atjaunojošajām un elastīgām īpašībām piešķir matiem tiem nepieciešamo mitrumu un maigumu. Tā rezultātā mati pēc krāsošanas kļūst maigāki, spīdīgāki un stiprāki kā jebkad agrāk. Glamour ir paredzēts apdegumu, alerģiju un apsārtumu novēršanai un tas ir piemērots tiem, kam problēmas ar galvas ādas jūtību.

  • 100% sirmo matu pārklājums;
  • 100% bagātīga un spilgta krāsa;
  • 100% ilgnoturīgāka un izturīga krāsa.

Lietošana: Krēmkrāsa jāsajauc ar Oxi Glamour oksidantu 10-20-30-40 VOL proporcijā 1:1. Noturēšanas laiks ir 30-40 minūtes. Sajaucot oksidantu ar krāsu, Jūs iegūstat biezu, viendabīgu krāsas maisījumu. To ir ļoti viegli uzklāt un izplatīt pa matiem. Īpašā oksidanta formula palīdzēs aktivizēt krāsas formulā esošās novatoriskās mikrolodītes.

Tilpums: 120ml

Produkta Detaļas
erreelle
GLAM.A001.0
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrāsas

Specifiskie Kodi

ean138050040900251
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Erreelle Glamour matu krāsa”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču