×

Fanola No Yellow krēmkrāsa

8,36 €

Krēmkrāsa dzeltenā pakštoņa neitralizācijai, 100ml

Tonis

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 8 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 8 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,08 € .


Apraksts

Fanola No Yellow krēmkrāsa ir inovatīva krāsa, kas palīdzēs neitralizēt dzelteno apakštoni jau krāsošanas laikā. Ieteicams visiem matu tipiem. Krēmkrāsa efektīvi krāso arī sirmos matiņus. Formula ar zemu amonjaka saturu nodrošina drošu un maigu krāsojumu, neizraisot ādas kairinājumu.

Inovatīvā formula ir bagātināta ar īpašiem trīsdimensiju pigmentiem, kas spēj neitralizēt nevēlamo dzelteno apakštoni. Fanola No Yellow krēmkrāsa tika radīta speciāli blondiem un balinātiem matiem. Tā rada tīru un nevainojamu krāsu.

Produkta sastāvā ir īpaši saules filtri aizsardzībai pret UVA/UVB stariem. Krēmkrāsai ir viegls ogu aromāts, kas padarīs krāsošanas procesu patīkamāku. No Yellow krāsa parūpēsies par Jūsu matu skaistumu, aizsardzību un veselību.

Lietošana: Jaukšanas attiecība 1:1.5. Lietojot īpaši balinošo līniju, jaukšanas attiecība ir 1:2. Tonim ML.00 - jaukšanas attiecība 1:3.

Tilpums: 100ml

Produkta Detaļas
Fanola
1096625
22 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrāsas
Pēc iedarbībasPret dzelteno toni

Specifiskie Kodi

ean138032947866250
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Fanola No Yellow krēmkrāsa”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču