×

BES Kontrast Hair Color matu krāsa

8,60 €

Kontrasta matu krāsa šķipsnām, 2x30 ml

Tonis

Nav pieejams
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 8 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 8 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,08 € .


Apraksts

Izcelt šķipsnas ir iespējams pilnīgi visām matu krāsām. Nav svarīgi, vai Jums ir blondi mati, brūni vai arī tumši melni. Jūs varat iegūt nelielus akcentus uz visiem matiem, kas atbilst Jūsu personībai. Vēlaties iegūt oranžus akcentus? Nekādas problēmas! Vai varbūt vēlaties kaut ko mazāk izteiktu, kā piemēram zaļu vai rubīna sarkanu? Tas būs ideāls akcents tumšiem matiem, kas nevēlas pievērst sev īpaši pastiprinātu uzmanību. Ķeriet ciet BES Kontrast matu krāsu! Tā ir matu krāsa, kas īpaši piemērota matu izcelšanai vai kontrastainām krāsām. Izvēlieties sev piemēroto krāsu  no 8 skaistām krāsām, kas pārveidos Jūsu matus par unikālu un personisku akcentu tieši Jūsu izskatam. Iegūstiet piesātinātus, spīdīgus un dabiskus efektus, protams, tikai tad, ja vēlaties, lai tie ir dabiski.

Priekšrocības:

  • Augļu smarža: Krāsai ir ļoti maiga augļu smarža, vadošā smarža ir zaļais ābols un papildus piedevas – ērkšķoga un kivi.
  • Dārzeņu liposomas: Liposomas sastāvā ir virkne aktīvo vielu, kas iegūti no augu izcelsmes augiem, kas ļauj matiem atgūt o pirmatnējo skaistumu.
  • Bišu vasks: Krēmā esošais vasks līdzsvaro matu hidrolipīdus, kas ir svarīgs faktors, kas nodrošina matiem elastību, maigumu un skaistumu.

Lietošana:

Uzklāt produktu ar otiņas palīdzību uz sausiem, neizmazgātiem matiem , iepriekš nošķirot šķipsnas krāsošanai. Izvairīties no jebkādas saskares ar ādu. Aptīt katru šķipsnu ar BES Deco Mèches folija loksnēm vai jebkādu citu līdzīgu materiālu.

Lietošana normāliem matiem:

  • Izmantojiet Oxibes 6%, 9%, 12%. 6% tonis uz toņa efektam, lai piešķirtu matiem gaišu nokrāsu vai arī aizkrāsotu izbalējušās krāsas vietas; 9% izmantot mazliet intensīvākai krāsai, palielina balinošo efektu; 12% ultra-balināšanai ļoti tumši matiem.

Lietošana krāsotiem matiem:

  • Lai sasniegtu izcilus rezultātus, iesakām uzklāt krāsu uz vienmērīgas krāsas matiem, pielietot Oxibes 9% vai 12%. Efektīvākam rezultātam, mēs iesakām no sākuma piemērot pamata matu krāsu un tikai tad uzklāt BES Kontrast krāsu. Vienlaicīgai vai kombinētai matu krāsošanai, mēs iesakām uzklāt krāsu uz krāsotajām matu daļām, lai izvairītos no nevienmērīga balinošā efekta. BES Kontrast var lietot ar visām BES permanentajām un smei-permanentajām matu krāsām. UZMANĪBU! Gala rezultāts ļoti tumšiem pamata matiem būs mazāk izteikts.

Ekspozīcijas laiks:

  • 15 minūtes ar siltuma avotu
  • 30-35 minūtes pie parastas matu krāsošanas
  • 40-45 minūtes krāsotiem vai ļoti tumšiem matiem

Tilpums: 2x30ml

Produkta Detaļas
BES
14013044
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrāsas

Specifiskie Kodi

ean138012689291633
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “BES Kontrast Hair Color matu krāsa”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču