×

Wella Professional Color Touch Sunlights matu krāsa

12,21 €

Matu krāsa gaišai matu tonēšanai, 60ml

Tonis

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 12 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 12 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,12 € .


Apraksts

Tuvojas vasara un mēs visi gribam izskatīties skaisti un gatavi tai. Labākais veids kā to izdarīt ir sākt ar savu matu sagatavošanu, un tam labākais draugs būs Wella Color Touch Sunlights tonējošā krāsa, kas piedos Jūsu matiem burvīgu saulē pabalējušu izskatu. Piešķiriet saviem matiem izskatu tā it kā tie būtu bijuši pludmalē vairākas nedēļas, taču īstenībā tie nav redzējuši sauli nedēļām ilgi. Brīnišķīga krāsu palete piedāvā izvēli jebkuram saules tonim, sākot no dabīga un beidzot ar zeltainu bronzu. Lieciet saulei spēlēties savos matos.

Formulā ietilpst dabīgas sastāvdaļas, kas palīdz uzturēt veselīgus matus un atsvaidzina tos, padarot krāsu dinamiskāku un elastīgāku. Aktīvās ielas aptver katru matiņu aizsargapvalkā, aizsargājot matus no laikapstākļiem un citiem ārējiem faktoriem. Padarot matus spīdīgus un gatavus baudīt vasaru! Pat, ja ārā ir ziema.

Lietošana: Samaisīt bļodiņā: 1 krāsas tūbiņa + 120ml oksidants, 1.9% vai 4%. Attiecība 1:2.

Tilpums: 60ml

Produkta Detaļas
Wella
81292632
7 gab.
Jauns

Specifiskie Kodi

ean138005610545974
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Wella Professional Color Touch Sunlights matu krāsa”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču