×

BES Intensive Hair Color matu krāsa

9,12 €

Matu krāsa bez amonjaka, 60ml

Tonis

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 9 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 9 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,09 € .


Apraksts

Lai iegūtu skaistas krāsas un brīnišķīgus apakštoņus, nepietiks tikai ar pamattoni. Mēs visi redzam reklāmās, žurnālos, filmās, skaistus matus ar dažādām krāsu spēlēm, lai iegūtu līdzīgu efektu arī sev, Jums būs nepieciešams BES Intensive matu krāsa. Tas ir maģisks papildinājums Jūsu matu krāsai, kas piešķirs tai odziņu, ko vienkārša matu krāsošana nespēj. Iegūstiet skaistus toņus, par kādiem esat tikai sapņojuši. Šī intensīvā krāsa būs saderīga ar jebkuru BES matu krāsu. Taču nemēģiniet to lietot atsevišķi, nesajaucot ar citām krāsām. Jūs neiegūsiet vēlamo rezultātu. Šī krāsa nav domāta lietošanai kā tiešā matu krāsa.

Priekšrocības:

  • KOKOSA EĻĻA: Svarīgas kokosriekstu eļļas sastāvdaļas, kas atrodas krēmveida bāzē, nodrošina vieglus un viegli ķemmējamus rezultātus.
  • DĀRZEŅU LIPOSOMA: Liposomas sastāvā ir virkne aktīvo vielu, kas iegūti no augu izcelsmes augiem, kas ļauj matiem atgūt to pirmatnējo skaistumu.
  • BIŠU VAKS: Krēmā esošais vasks līdzsvaro matu hidrolipīdus, kas ir svarīgs faktors, kas nodrošina matiem elastību, maigumu un skaistumu.

Lietošana:  Sajaukt nemetāliskā traukā BES INTENSIVE krāsu kopā ar permanento vai semi-permanento  krāsu, kas sasniedz maksimālo attiecību 20%.

  • Piemēram: 50ml permanentai krāsai (BES Hi-Fi, BES Professional, Regal Color) pievieno 10ml BES Intensive krāsas un sajauc ar 60ml Oxibes oksidants 3%, 6%, 9% vai 12%, atkarībā no vēlamā rezultāta.
  • Piemēram: 50ml semi-permanentai krāsai (BES Regal Soft Color) pievieno 10ml BES Intensive krāsas un sajauc ar 120ml BES Regal Soft aktivatoru.

Tilpums: 60ml

Produkta Detaļas
BES
14060022
5 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrāsas
SastāvdaļasBez amonjaka
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “BES Intensive Hair Color matu krāsa”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču