×

Montibello Cromatone Meteorites Blonde krēmkrāsa

6,05 €

Krēmkrāsa, 60g

Tonis

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 6 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 6 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,06 € .


Apraksts

Blondīnes var būt piedzīvojumu pilnas, ne tikai pārsteidzot ar savu personību, bet arī ar saviem matiem. Laiks ir gājis uz priekšu un mūsdienās ir pieejamas tik daudz blondo toņu, Jums vairs nav jādzīvo tikai ar vienu toni visu Jūsu mūžu. Montibello piedāvā savu jaunāko matu krāsošanas līniju Cromatone Meteorites, kas būs ideāli piemērota visu blondo toņu vajadzībām. Sākot jau ar visgaišākajiem blondajiem toņiem, sekojot ar mazliet tumšākiem un beidzot ar dažādiem pasteļtoņiem, rozā, ziliem, pelēkiem. Lēmums ir Jūsu rokās. Meteorite Blonde krēmkrāsa ir matu krāsa, kas spēs padarīt matus par 4 toņiem gaišākus un tai pat laikā arī nokrāsos tos, liekot matiem izskatīties gaišākiem un jaunākiem, akcentējot Jūsu burvīgo, jauniegūto matu krāsas toni.

Tehnoloģijas:

Divkāršā Lumiplex tehnoloģija:

  • Lumidust tehnoloģija, iedvesmota no gaismas laušanas tehnikām makeup tehnikās, formulēta no mikro pigmentiem, kas pārveido neredzamo gaismu multi dimensionālā mirgošanā, kas uzlabo blāvu matu izskatu, piepildot tos ar spožumu un spīdumu.
  • Plex 2.0 tehnoloģija apkaro redzamās matu novecošanās pazīmes un novērš krāsas nepilnības no iepriekšējiem salona apmeklējumiem, sniedzot nevainojamu, vienmērīgu blondu matu krāsu un matus, kas būs maigi pieskārienam.

Lietošana: Sajaukt krāsu kopā ar Oxibel aktivācijas krēmu, proporcijā 1:1. Uzklāt maisījumu uz nemazgātiem matiem ar otiņas palīdzību, sākot ar tām vietām, kurām balināšana ir nepieciešama visvairāk. Lai sasniegtu labākos rezultātus, izmantot labu daudzumu produkta.

Tilpums: 60g

Produkta Detaļas
Montibello
MC50100
31 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrāsas
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Montibello Cromatone Meteorites Blonde krēmkrāsa”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču