×

Alfaparf Milano rEvolution Neon matu krāsa

7,30 € 9,13 €
Pasteidzieties! Akcija beidzas
Dienas St Min Sek

Fluerescējoša, tonējoša matu krāsa, 90ml

Tonis

Prece pieejama opcionāli 0 gab.
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 7 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 7 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,07 € .


Apraksts

Revolūcija matu radošā krāsošanā ar rEvolution: ekskluzīva un nestandarta matu krāsa individuālā tēla veidošanai.

  • IZCILA IZPILDE: Matu krāsas izcila kvalitāte ļauj iegūt krāsošanas laikā vienmērīgu rezultātu no matu saknēm līdz matu galiem. Uzlabo matu izskatu, piešķirot tiem neticamu mīkstumu un spīdumu.
  • MAKSIMĀLA PRECIZITĀTE: Ideāla tekstūra ļauj precīzi uzklāt krāsu uz matiem, kas garantē sarežģītu krāsošanas metožu pielietošanu maksimāli precīzi. Krēmveida – gela konsistence perfektai maisījuma tekstūrai, lai rādītu dažādus krāsu un toņu variantus.
  • DAUDZPUSĪBA un UNIVERSĀLS RISINĀJUMS: rEvolution produkti ir universāli gan tiem, kas atvērti jaunumiem, gan tiem, kas vēlas piešķirt savam tēlam individualitāti. Ar rEvolution viegli radīt jaunu un modernu tēlu, pielietojot pat klasiskās krāsošanas metodes.

Alfaparf Milano rEvolution Neon intensīvi tonējošā matu krāsa šķipsnu iekrāsošanai un toņa intensitātes pastiprināšanai ar fluorescējošo efektu, krāsas spīd UV gaismā. Nesatur amonjaku. Iztur līdz 5 mazgāšanas reizēm.

Lietošana: Uzklājiet krēmkrāsu uz tīriem, mitriem matiem. Atstājiet uz 10-20 minūtēm atkarībā no vēlamā efekta. Rūpīgi izskalojiet.

Tilpums: 90ml

Produkta Detaļas
Alfaparf
PF015787
0 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrāsas
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Alfaparf Milano rEvolution Neon matu krāsa”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču