×

Insight Blonde Cold Reflections būsteris

15,79 €

Krāsu pastiprinātājs auksto blondo toņu uzlabošanai, 60ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 15 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 15 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,15 € .


Apraksts

Insight Blonde Cold Reflection – produkta formula radīta, lai neitralizētu nevēlamās dzeltenīgi oranžās nokrāsas pie matu balināšanas, pievienojot krāsu maisījumam ieteicamo proporciju. Krāsu pastiprinātājs vēsiem toņiem piesātina balināšanas maisījumu ar zili violetu pigmentu, kas neitralizē nevēlamos toņus jau balināšanas procesā.

Lietošana: Sajauciet balinošo pulveri ar aktivatoru proporcijā 1: 2, pievienojiet pastiprinātāju 2% apmērā attiecībā pret gatavo maisījumu. Piemērs: 40 g pulveris + 80 ml aktivators + 1,2 g krāsas pastiprinātājs. Aktivators pastiprinātājam netiek aprēķināts. Ekspozīcijas laiks no 10 - 40 minūtēm, ieteicama vizuāla pārbaude. Uz gaišākām un jutīgākām matu zonām uzklājiet maisījumu ar mazāku % pastiprinātāja, salīdzinot ar gatavo maisījumu, lai izvairītos no violeti zilu nokrāsu veidošanās. Ekspozīcijas laika beigās rūpīgi izskalojiet matus ar tehniskās līnijas šampūnu un uzklājiet Post Chemistry masku.

Tilpums: 60ml

Produkta Detaļas
INSIGHT
IBL180
3 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsBūsteris/pastiprinātājs
Matu tips/stāvoklisBalinātiem matiem
Krāsotiem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Insight Blonde Cold Reflections būsteris”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču