×

Joanna Professional Volume'Up Complex krēms

5,58 €

Apjoma krēms plāniem un smalkiem matiem, 120g

Noliktavā pēdējās preces 2 gab.
Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 5 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 5 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,05 € .


Apraksts

Joanna Volume’Up Krēms – ieteicams plāniem un delikātiem matiem. Krēms ievērojami palielina matu apjomu, paceļ matus tieši pie matu saknēm. Formulas sastāvā ir jūras kolagēns, kas mitrina un stiprina matus bez to nosvēršanas lejā. Mati būs elastīgi, un frizūra saglabās savu skaistumu vēl ilgu laiku.

VOLUME’UP produktu sērija ievērojami palielina matu apjomu jau pēc pirmās lietošanas reizes. Šīs sērijas produkti piedod matiem veselīgu spīdumu un enerģiju. Nepadarot matus smagnējus, nodrošina nemainīgu matu apjomu, piešķirot matiem biezāku struktūru, pateicoties galvenajai sastāvdaļai – jūras kolagēnam. Formulas sastāvā ir arī tanīni, kas uzlabo matu struktūru, piedod matiem apjomu un uztur to visas dienas garumā.

Lietošana: Uzklāt nelielu daudzumu krēma uz plaukstām un tad uz mitriem matiem. Izžāvēt un ieveidot ar fēna palīdzību vai arī bez tā. Var tikt izmantots arī uz sausiem matiem, lai piedotu akcentu.

Tilpums: 120g

Produkta Detaļas
Joanna
J01460
2 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsKrēmi
Pēc iedarbībasApjomam
Mitrināšanai
Mīkstina matus
Spīdumam
Matu tips/stāvoklisPlāniem matiem
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Joanna Professional Volume'Up Complex krēms”


.png .jpg .gif

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču