×

Kadus Professional Create It matu laka (300ml)

12,07 €

Stipras fiksācijas laka, 300ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 12 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 12 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,12 € .


Apraksts

Īstas sievietes vienmēr cenšas izskatīties nevainojami un viņas mati vienmēr ir perfektā kārtībā. Varbūt vislabākās frizūras noslēpums slēpjas Create It matu lakā? Šim sprejam ir stipra fiksācijas un ātra darbības, kas būs ideāli piemērota matu veidošanai un fiksēšanai. Sprejs būs ideāli piemērots lietošanai salonā un tik pat lieliski darbosies arī mājas apstākļos.

Formulā iekļauti 3D-Sculpt mikro-polimēri pateicoties kuriem Jūsu mati tiks nofiksēti un pie reizes tie iegūs laiku, lai Jūs tos varētu ievietot pareizajā pozīcijā. Pēc aplikācijas, Jums būs tieši 1 minūte laika, lai Jūs varētu ieveidot savus matus skaistā frizūrā, pirms tie tiks stingri nofiksēti. Pateicoties D-pantenolam, Jūsu mati būs optimāli mitrināti un neizžūs matu veidošanas procesā.

Lietošana: Izsmidzināt uz sausiem matiem. Sprejs atstāj 60 sekundes laika, lai definētu, nobeigtu un izveidotu Jums vēlamo matu sakārtojumu.

Tilpums: 300ml

Produkta Detaļas
Kadus
81545261
9 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsLakas
Fiksācijas līmenisStipras fiksācijas
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Kadus Professional Create It matu laka (300ml)”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču