×

EchosLine Styling Volumaster matu laka

10,27 €

Matu laka matu apjomam ar stipru fiksāciju, 500ml

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 10 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 10 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,10 € .


Apraksts

EchosLine ir matu kopšanas produktu līnija, kas padarīs katras sievietes ikdienas dzīvi daudz vieglāku un palīdzēs viņām saglabāt savu matu skaistumu. Pateicoties rūpīgai testēšanai un pārbaudēm, šie produkti nodrošinās lieliskus rezultātus.

Matu laka, kas piešķirs matiem apjomu un piedos tiem blīvumu, kas būs nepieciešams jebkurai sievietei, kas vēlas apjomīgas frizūras visas dienas garumā. Ir uzskats, ka īsts skaistums ir dabīgs skaistums. Katram matiņam ir jābūt kustībā, tiem ir jābūt gludiem un mīkstiem. Ja tie izskatās nedabiski un nofiksēti, Jūs noteikti nepārsteigsiet nevienu ar savu frizūru.

Volumaster matu laka spēj viegli nofiksēt matus, bez to papildus nosvēršanas lejā. Tas ļaus saglabāt matu skaistumu un apjomu vēl ilgu laiku. Mati neizskatās nedabiski vai zaudē savu krāsu, tie iegūs elastību un spīdumu. Pateicoties apjomīgajam iepakojuma, šī matu laka ilgs ilgu laiku, pat pie ikdienas lietošanas. Tas būs ideāls lietošanai gan mājās, gan arī profesionālos salonos.

Lietošana: Izsmidzināt uz sausiem matiem no 30cm attāluma.

Tilpums: 500ml

Produkta Detaļas
EchosLine
20489
6 gab.
Jauns

Produkta info

Produkta tipsLakas
Fiksācijas līmenisStipras fiksācijas
Pēc iedarbībasApjomam
Neatstāj pēdas
Nenoslogo matus
Nesalipina matus
Spīdumam
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “EchosLine Styling Volumaster matu laka”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču