×

WAHL Super Taper Cordless matu mašīnīte

143,41 €

Profesionāla bezvadu mašīnīte

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 143 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 143 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 1,43 € .


KODS: 08591-2316H
Apraksts

Meklējot bezvadu matu mašīnīti, noteikti pievērsiet uzmanību šim modelim - Wahl Super Taper Cordless.

Super Taper Cordless mašīnīte ir aprīkota ar izturīgu litija jonu akumulatoru, kas nodrošina autonomu darbību līdz pat 100 minūtēm. Akumulatoram nav “atmiņas” efekta, Jūs varat uzlādēt ierīci pēc vajadzības, nodrošinot pilnībā uzlādētu akumulatoru ikreiz, kad sākat darbu. Retos gadījumos, kad akumulators izlādējas un Jums jāturpina strādāt, neuztraucieties! Jūs varat viegli savienot mašīnīti ar strāvas adapteri, izmantojot komplektācijā iekļauto 2,4 m kabeli, un izmantot to kopā ar vadu. Tas nodrošina elastību, lai strādātu nevainojami gan bezvada, gan vada režīmā.

Wahl Super Taper Cordless ir iebūvēts leģētā tērauda CHROME BLADE naža bloks, ko nevar noņemt. Šis naža bloks ir aprīkots ar integrētu griešanas augstuma regulēšanas sistēmu. Ar mašīnītes sviras palīdzību Jūs varat viegli regulēt griešanas augstumu diapazonā no 1 līdz 2 mm. Šī sistēma nodrošina vienmērīgu un nevainojamu pāreju starp griešanas augstumiem, novēršot jebkādus pamanāmus "soļus".

Iekārtas vieglais dizains, kas sver tikai 290 gramus, kopā ar tās kombinēto barošanas avotu un ergonomisko korpusu ar cilpu, ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un efektivitāti darba laikā. Jau no pirmajiem lietošanas mirkļiem Jūs ātri iemīlēsit šo modeli. Jāatzīmē, ka tas ir aprīkots ar rotējošo motoru, kas darbojas ar ātrumu 5500 apgr./min. Šis motors garantē nevainojamu un precīzu matu griezumu, nodrošinot izcilus rezultātus neatkarīgi no matu tipa vai biezuma.

Barošana: Kombinēta (tīkla un akumulatora)

Autonoms darba režīms: 100 min.

Uzlādes ātrums: 120 min.

Baterijas tips: Litija (Li-Ion)

Motors: Rotora (DC), 5500 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Regulējams no 1 līdz 2 mm

Asmens platums: 46 mm

Vada garums: 2.4 m

Svars: ~290 g

Komplekts: 4 uzlikas – 3, 6, 10, 13mm, ķemme, otiņa tīrīšanai, eļļa, aizsargs asmenim, adapteris.

Produkta Detaļas
WAHL
08591-2316H
26 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiMatu mašīnītes
Mašīnītes barošanaBezvadu
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL Super Taper Cordless matu mašīnīte”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču