×

Moser Chrom2Style Blending Edition matu mašīnīte

205,20 €

Profesionāla bezvadu matu griešanas mašīnīte

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 205 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 205 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 2,05 € .


Apraksts

Moser Chrome 2 Style Blending Edition matu mašīnīte ir izgatavota Vācijā un tā ir pirmā, kas nāk kopā ar jauno Moser Blending Blade nazi ar pieciem griešanas augstumiem: 0.5, 0.8, 1.2, 1.6 un 2 mm. Dažāda augstuma un ģeometrijas zobi uz griezošās naža daļas nodrošina matus retinošo efektu. Savukārt mazā 11° leņķa dēļ nazis nodrošina drošāku matu griešanu tuvu pie galvas ādas. Dubultā zobiņu rinda palīdz izveidot papildus tekstūru, savukārt, pateicoties augšējā griezošā naža šaurajai slīpumam un seklajam zobiņu augstumam, mašīnīte spēs nodrošināt vienmērīgas pārejas pie feidu griezumiem.

Cool Touch rievas uz naža bloka apakšējā asmens labi izkliedē siltumu un nazis ilgāk paliek vēss.

Jaunais Moser nazis joprojām ir aprīkots ar Quick Change tehnoloģiju: ātrās nomaiņas mehānisms palīdz ātri nomainīt naža bloku un nodrošina efektīvu un ātru nogriezto matiņu noņemšanu no naža. Matu griešanas augstumu var mainīt ar sviru, kas atrodas mašīnītei aizmugurē pie naža.

Rotācijas motors ar elektronisku vadības mikroshēmu darbojas ar palielinātu ātrumu – līdz 5750 apgriezieniem minūtē (tas ir par 450 apgr./min ātrāk nekā standarta Moser Chrom2Style motors!). Augstāki apgriezieni labāk apstrādā biezākus un raupjākus matus un nodrošina tīrāku griezumu jau pirmajā griešanas reizē.

Pastāvīgās jaudas funkcija saglabā nemainīgu griešanas spēku neatkarīgi no akumulatora uzlādes līmeņa vai matu raupjuma. Elektronika automātiski palielina spēka momentu sarežģītās matu griezuma vietās. Vairāku režīmu LED indikators deg zaļā krāsā ar 100–20% uzlādi. Kad uzlādes līmenis samazinās līdz 20–5%, LED gaisma ātri mirgo un nepārtraukti deg sarkanā krāsā, ja akumulators ir izlādējies līdz 5–0%.

Barošana: Kombinēta (tīkla un akumulatora)

Baterijas tips: Litija (Li-Ion)

Autonoms darba režīms: 105 min.

Uzlādes ātrums: 80 min.

Spriegums: 100-240 V, 50/60 Hz

Motors: Rotora (DC), 5750 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Regulējams no 0.5 līdz 2 mm

Asmens platums: 46 mm

Svars: ~270 g

Krāsa: Melna

Komplektā: 4 magnētiskas uzlikas: 1.5, 3, 4.5 un 6 mm, otiņa tīrīšanai, eļļa, tīkla adapteris, uzlādes statīvs.

Produkta Detaļas
Moser
1877-0052
12 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiMatu mašīnītes
Mašīnītes barošanaBezvadu
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Moser Chrom2Style Blending Edition matu mašīnīte”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču