×

Moser KUNO matu mašīnīte

322,80 €

Jaudīga profesionāla bezvadu matu griešanas mašīnīte

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 322 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 322 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 3,22 € .


Apraksts

Moser Kuno matu griešanas mašīnīte ir modelis, kas radīts par godu Moser dibināšanas 75. gadadienai un par godu tās dibinātājam Kuno Moser. Visspēcīgākā, kompaktākā un izturīgākā matu mašīnīte, kas ir nepārspējams Moser griezēju klāstā vai profesionālajā tirgū. Modelis apvieno tehnisko jauninājumu spēku un profesionālu matu griezēju ražošanas pieredzi.

Moser Kuno ir aprīkots ar diviem ātri noņemamiem naža blokiem. Magic Blade ir standarta nazis, kas piemērots jebkuram matu griezumam. Naža blokā ir iebūvēta sistēma matu griešanas augstuma regulēšanai no 0,7 līdz 3 mm. Komplektā ietilpst arī otrs nazis - Blending Blade, kas ir mūsdienīgs tehnoloģiskais nazis, kas ļauj ne tikai nogriezt matus, bet vienlaikus veikt arī to retināšanu. Šim nazim ir arī iebūvēta griešanas augstuma regulēšana no 0,5 līdz 2 mm. Mēs iesakām šo modeli absolūti jebkuram frizierim vai stilistam kā ierīci, kas spēj paveikt pilnīgi visu un lieliski tiks galā ar jebkuru uzdevumu.

Modelis ir aprīkots ar profesionālu rotējošu bezsuku motoru ar Long Life tehnoloģiju, kas nodrošina īpaši ilgu ierīces kalpošanas laiku. Motoram nav oglekļa suku, kas ir ļāvis palielināt tā ātrumu līdz 7200 apgr./min un ievērojami palielināt jaudu. Ātrs un efektīvs motors padara mašīnīti ātru un jaudīgu, lai jebkurš stilists neatkarīgi no tā, kā viņš strādā, ļoti īsā laikā iegūtu perfektu rezultātus.

Runājot par laiku, mašīnīti darbina iebūvēts litija jonu akumulators, kas spēj nodrošināt autonomu darbību 2 stundas (nepārtrauktas darbības laiks) un pilna uzlāde aizņem ne vairāk kā 70 minūtes. Jums vienmēr būs uzlādēta mašīnīte, kas gatava jebkuram izaicinājumam. Ir iespējams arī savienot lietot iekārtu kopā ar adapteri un turpināt darbu pēc mašīnītes izlādes.

Moser Kuno dizains ir arī viena no mašīnītes stiprajām pusēm. Tā ir kompakta – tās izmēri ir mazāki nekā jebkurai standarta mašīnītei, savukārt tā ir 2 reizes jaudīgāka. Korpusam ir izliekta forma, ērti ietilpst rokā. Tā apakšdaļā ir gumija, kas nodrošinās drošu saķeri un pret slīdes efektu. Augšējā korpusa daļa ir plastmasa ar dekoratīvo metālu, kas piedod mašīnītei elegantu un unikālu izskatu. Ieslēgšanas poga ar iebūvētu akumulatora uzlādes līmeņa indikatoru, lai stilistam būtu pilnīga izpratne par akumulatora stāvokli. Modelis sver tikai 212 gramus un ir gandrīz neredzams rokā, kas samazina stresu uz roku.

Priekšrocības:

  • Unikāls, jaudīgs un ērts modelis
  • Long Life motors 7200 apgr./min
  • Litija jonu akumulators ar autonomu darbību 2 stundas
  • Pilna uzlāde 70 minūtēs

Komplektā iekļauts:

  • Magic Blade naža bloks 0.7–3 mm
  • Blending naža bloks 0.5–2 mm
  • Uzlādes statīvs
  • Strāvas adapteris 110 - 240 V
  • 6 magnētiskās uzlikas: 1.5, 3, 4.5, 6, 9, 12 mm
  • Eļļa un otiņa tīrīšanai
Produkta Detaļas
Moser
1887-0050
15 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiMatu mašīnītes
Mašīnītes barošanaBezvadu
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “Moser KUNO matu mašīnīte”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču