×

WAHL 5 Star Legend Cordless matu mašīnīte

178,80 €

Profesionāla bezvadu mašīnīte

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 178 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 178 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 1,78 € .


Apraksts

Wahl Legend bezvadu matu mašīnīte ir lieliska izvēle cilvēkiem, kuri meklē profesionālu matu mašīnīti par pieņemamu cenu un izcilu funkcionalitāti. Tai ir viegls dizains un iespaidīgas funkcijas, kas padara šo modeli pievilcīgu plašam lietotāju lokam. Mašīnītes rūpīgā meistarība nodrošina visu detaļu, pat vismazāko, pilnīgu integrāciju. Ar savu kompakto izmēru un ergonomisko dizainu mašīnīte piedāvā ērtu satvērienu jebkura izmēra plaukstai.

Modelis ir aprīkots ar unikālu nenoņemamu naža bloku “Wedge Blade”, kas piedāvā elastību darbā, lai pielāgotu griezuma augstumu no 0,7 līdz 1,7 mm. Matu griezuma regulēšana ir nemanāma, ļaujot panākt vienmērīgas pārejas bez pamanāmiem “soļiem”. Asmens dizains ietver “Crunch” tehnoloģiju, kur iegareni zobi nodrošina uzlabotu akustisko kontroli matu griešanas laikā. Tas ļauj lietotājam saglabāt precīzu kontroli pār matu griezumu, kā rezultātā tiek iegūti nevainojami rezultāti.

Wahl Legend Cordless mašīnītes darbojas ar iebūvētu litija jonu akumulatoru, nodrošinot iespaidīgu 100 minūšu akumulatora darbības laiku. Turklāt pilnu uzlādi var sasniegt jau 60 minūšu laikā! Ir svarīgi atzīmēt, ka šim akumulatoram nav "atmiņas efekta", kas ļauj to uzlādēt jebkurā laikā. Šī funkcija ir ļoti ērta ikdienas lietošanai profesionālajā vidē. Ja akumulators ir izlādējies, varat savienot mašīnīti ar adapteri un turpināt darbu, vienlaikus uzlādējot akumulatoru.

Barošana: Kombinēta (tīkla un akumulatora)

Baterijas tips: Litija jonu (Li-Ion)

Autonoms darba režīms: 100 min.

Uzlādes ātrums: 60 min.

Motors: Rotora (DC), 6500 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Regulējams 0.7–1.7 mm

Asmens platums: 46 mm

Svars: ~295 g

Komplektā: 8 PREMIUM uzlikas: 1.5 mm, 3 mm, 4.5 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 19 mm, 25 mm; tīkla adapteris; ķemme; otiņa tīrīšanai; eļļa.

Produkta Detaļas
WAHL
08594-016
26 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiMatu mašīnītes
Mašīnītes barošanaBezvadu
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL 5 Star Legend Cordless matu mašīnīte”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču