×

WAHL Super Taper matu mašīnīte

90,00 €

Profesionāla vada matu mašīnīte

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 90 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 90 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,90 € .


KODS: 08466-216H
Apraksts

Ja Jūsu mērķis ir iegādāties izturīgu profesionālu matu mašīnīti, tad Wahl Super Taper ir tas, kas Jums nepieciešams. Šis izturīgais, jaudīgais un funkcionāls instruments būs piemērots izmantošanai gan salonā, gan arī bārbešopos.

Super Taper ir aprīkots ar nenoņemamu leģētā tērauda CHROME BLADE asmens bloku, kas ir izslavēts ar savu izcilo kvalitāti. Ar 46 mm plato asmeni šī mašīnīte bez piepūles tika galā ar jebkura tipa matiem un visa veida matu biezumiem. Iebūvētā griešanas augstuma regulēšanas sistēma ļauj mainīt matu griezuma augstumu ar vienu pirkstu diapazonā no 1 līdz 2 mm. Pateicoties patentētajai augstas precizitātes slīpēšanas tehnoloģijai, CHROME BLADE asmens Jums kalpos ilgu laiku, vienlaikus saglabājot savu precizitāti.

Wahl Super Taper ir aprīkots ar profesionālu, augstas jaudas vibrējošo motoru, kas darbojas ar 6000 apgriezieniem minūtē. Šis izturīgais motors nodrošina nepārtrauktu darbību, ļaujot īstenot bezgalīgas iespējas visas dienas garumā. Turklāt šim motoram ir ilgs kalpošanas laiks, garantējot ilgtermiņa izturību un uzticamību.

Šim modelim ir ideāli ergonomisks dizains, kas nodrošina maksimālu komforta līmeni lietošanas laikā. Tā izturīgais un ērtais korpusa materiāls nodrošina drošu turēšanu rokā, uzlabojot matu griezuma precizitāti. Mašīnītes korpuss ir izgatavots no kompozītmateriāla, kas nodrošina lieliskas prettrieciena īpašības. Papildus tam, korpusā ir cilpiņa, ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis un speciāla regulēšanas skrūve, kas ļauj mainīt motora jaudu un asmens kustības platumu atbilstoši Jūsu izvēlētajam darba stilam. Šāda pielāgojamības iespēja ļauj pielāgot mašīnīti atbilstoši Jūsu konkrētajām vajadzībām.

Barošana: Tīkls

Motors: Vibrācijas (AC), 6000 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Regulējams no 1 līdz 2 mm

Asmens platums: 46 mm

Strāvas vads: 3 m

Svars: ~620 g (bez vada)

Komplektā: 4 uzlikas – 3, 6, 10, 13 mm, ķemme, otiņa tīrīšanai, eļļa, asmens aizsargs.

Produkta Detaļas
WAHL
08466-216H
28 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiMatu mašīnītes
Mašīnītes barošanaTīkla
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL Super Taper matu mašīnīte”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču