×

WAHL 5 Star Balding matu mašīnīte

87,60 €

Profesionāla vada matu mašīnīte

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 87 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 87 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,87 € .


KODS: 08110-316H
Apraksts

Wahl Balding Clipper ir lieliska barber mašīnīte ar iespēju griezt uz nulli. Tradicionāli 5 STAR sērijai modelis ir izgatavots bordo krāsā ar skaisti nolakotu korpusu. Kā zināms, 5 STAR sērija ir īpaša barberu mašīnīšu sērija, kas atšķiras ne tikai ar savu izskatu, bet arī ar dizainu un funkcionalitāti.

Wahl Balding modelis ir aprīkots ar 46 mm platu naža bloku. Īpašais asmeņu dizains ļauj griezt matus ar minimālo augstumu tikai 0,4 mm. Pateicoties atšķirīgajiem augšējā un apakšējā naža zobiem, mašīnīte var viegli izpildīt "Zero Overlap" griezumus. Paši naži ir izgatavoti no augstas kvalitātes oglekļa tērauda un tiem ir laba nodilumizturība. Pateicoties patentētajai augstas precizitātes slīpēšanas tehnoloģijai, naži kalpos ilgu laiku un saglabās savu precizitāti.

Balding mašīnītei ir unikāls jaudīgs V5000 motors ar frekvenci 6000 vibrācijas minūtē. Motors ir paredzēts ikdienas nepārtrauktai darbībai un ļauj mašīnītei tikt galā ar jebkādiem matiem jebkurā ātrumā. Jūsu ērtībām uz korpusa ir iestrādāts motora jaudas regulators, kuru pagriežot var palielināt nažu jaudu.

Runājot par ergonomiku, modelis, tāpat kā visa 5 STAR sērija, ir izgatavots pēc iespējas ērtāks un funkcionālāks. Pārdomātā korpusa forma ļauj stingri un droši turēt mašīnīti rokā, viss ir savā vietā. Korpusā ir iebūvēta cilpa instrumenta pakarināšanai un ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzi. Korpuss ir izgatavots no kompozītmateriāla, kas padara mašīnīti īpašu spēcīgu un triecienizturīgu.

Barošana: Tīkls

Motors: Vibrācijas (AC), 6000 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Neregulējams 0.5 mm

Asmens platums: 46 mm

Strāvas vads: 3 m

Svars: ~610 g (bez vada)

Komplektā: 2 uzlikas – 1.5, 4.5 mm, ķemme, ķemme pirms matu griešanas, otiņa tīrīšanai, eļļa, asmens aizsargs.

Produkta Detaļas
WAHL
08110-316H
29 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiMatu mašīnītes
Mašīnītes barošanaTīkla
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL 5 Star Balding matu mašīnīte”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču