×

WAHL 5 Star Magic Clip Cordless matu mašīnīte

189,60 €

Profesionāla bezvadu matu griešanas mašīnīte

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 189 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 189 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 1,89 € .


KODS: 08148-2316H
Apraksts

Ja meklējat bezvadu matu mašīnīti, pievērsiet uzmanību Wahl Magic Clip Cordless modelim! Šī izcilā bezvadu mašīnīte pieder Barber 5 STAR sērijai, un tai ir iespaidīgs dizains apvienojumā ar bagātīgu funkcionalitāti, kas noteikti apmierinās Jūsu vajadzības. Viena no mašīnītes izcilajām iezīmēm ir specializētais STAGGERTOOTH tehnoloģijas nazis, kas sastāv no dubultas zobiņu rindas. Šis unikālais dizains nodrošina tīru un precīzu griezumu, novēršot nevēlamas “antenas” un nodrošinot nevainojami gludas un kvalitatīvas pārejas. Nazī ir iekļauta arī "CRUNCH" tehnoloģija, ko raksturo tā akustiskā skaņa, ko tas rada matu griešanas laikā. Šī dzirdamā "kraukšķēšana" palīdz uzlabot Jūsu kontroli pār griešanas procesu. Turklāt nazis ir aprīkots ar ērtu sviru, kas ļauj ērti regulēt griešanas augstumu no 0,5 līdz 1,2 mm.

Magic Clip Cordless mašīnīte ir aprīkota ar litija jonu akumulatoru bez atmiņas efekta, kas nodrošina nepārtrauktu darbību ievērojamas 100 minūtes. Uzlādes laiks ir 120 minūtes. Tomēr, ja Jums ir izlādējies akumulators, neuztraucieties! Mašīnīte var nemanāmi pāriet uz vada režīmu, pievienojot to strāvas adapterim, izmantojot mīksto un garo 2,4 metru kabeli. Tas nodrošina Jūsu darba brīvību, ļaujot turpināt darboties bez jebkādiem ierobežojumiem.

Wahl Magic Clip bezvadu mašīnīte nodrošina izcilu griešanas veiktspēju, pateicoties tā rotējošajam motoram, kas griežas ar iespaidīgiem 5500 apgr./min. Turklāt mašīnītei ir iebūvēta uzlādes līmeņa kontroles sistēma, kas nodrošina nemainīgu motora jaudu pat tad, kad akumulators ir gandrīz izlādējies.

Barošana: Kombinēta (tīkla un akumulatora)

Baterijas tips: Litija (Li-Ion)

Autonoms darba režīms: 100 min.

Uzlādes ātrums: 120 min.

Motors: Rotora (DC), 5500 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Regulējams no 0.5 līdz 1.2 mm

Asmens platums: 46 mm

Vada garums: 2.4 m

Svars: ~290 g

Komplektā: 8 uzlikas: 1.5mm, 3mm , 4.5mm, 6mm, 10mm, 13mm, 19mm, 25mm; ķemme; otiņa tīrīšanai; eļļa; adapteris; asmens aizsargs; uzlādes statīvs.

Produkta Detaļas
WAHL
08148-2316H
34 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiMatu mašīnītes
Mašīnītes barošanaBezvadu
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL 5 Star Magic Clip Cordless matu mašīnīte”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču