×

WAHL 5 Star Legend matu mašīnīte

127,80 €

Profesionāla vada matu griešanas mašīnīte

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 127 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 127 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 1,27 € .


KODS: 08147-416H
Apraksts

Wahl Legend ir profesionāla mašīnīte cienījamajā 5 Star sērijā, kas ir mērķtiecīgi izstrādāta bārberšopiem. Robusts, jaudīgs un izturīgs, šis modelis nodrošina efektīvu veiktspēju. Konkrēti, tam piemīt izcila spēja panākt nevainojami gludas pārejas, bez piepūles pārejot uz “nullīti”, vienlaikus piedāvājot neticami ciešu griezumu pie ādas, pateicoties mašīnītes “zero overlap” funkcijai.

Legend 5 Star modelis ir aprīkots ar 46 mm platu profesionālo nazi, kas izgatavots no leģēta hroma tērauda. Turklāt tajā ir iekļauts matu griešanas augstuma regulēšanas mehānisms, kas ļauj veikt precīzu regulēšanu diapazonā no 0,7 līdz 1,7 mm, neizmantojot papildus uzlikas. Ar šo augstas precizitātes nazi tiek garantēti izcili rezultāti ikvienā scenārijā.

Wahl Legend ir aprīkots ar V9000 vibrējošo motoru, izturīgu un jaudīgu dzinēju, kas darbojas ar ātrumu 6000 apgr./min. Šis motors nodrošina vienmērīgu darbību un vieglu griešanu pat pie biezākajiem matiem. Turklāt mašīnītei ir regulēšanas skrūve uz korpusa, kas ļauj pielāgot asmens mobilitāti, lai tas lieliski atbilstu Jūsu unikālajam darba stilam. Ir svarīgi atzīmēt, ka jaudīgais motors pēc ieslēgšanas rada skaidri dzirdamu klikšķi.

Šī modeļa dizains ir patiesi lielisks, tieši pielāgots vīrieša rokai. Ņemiet vērā, ka mašīnīte nav īpaši vieglam, tās svars bez vada ir 620 grami. Tā izturīgais korpuss, ko akcentē metāla ieliktnis un retro formas barošanas poga, izstaro izsmalcinātību un oriģinalitāti. Mīkstais 4 metrus garais strāvas vads ļaus Jums izjust brīvības sajūtu darba laikā.

Barošana: Tīkls

Motors: Vibrācijas (AC), 6000 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Regulējams no 0.7 līdz 1.7 mm

Asmens platums: 46 mm

Strāvas vads: 4 m

Svars: ~620 g (bez vada)

Komplektā: 8 uzlikas: 1.5mm, 3mm , 4.5mm, 6mm, 10mm, 13mm, 19mm, 25mm, ķemme, otiņa tīrīšanai, eļļa, asmens aizsargs.

Produkta Detaļas
WAHL
08147-416H
20 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiMatu mašīnītes
Mašīnītes barošanaTīkla
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL 5 Star Legend matu mašīnīte”


.png .jpg .gif

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču