×

WAHL 5 Star Magic Clip matu mašīnīte

98,40 €

Profesionāla vada matu griešanas mašīnīte

Pievienot vēlmju sarakstam

redeem
Reģistrēti lietotāji iegādājoties šo preci, var iegūt līdz 98 lojalitātes punktiem . Jūsu grozā būs kopā 98 punkti ko var pārvērst par kuponu vērtībā 0,98 € .


KODS: 08451-316H
Apraksts

Wahl Magic Clip ir pārsteidzošs profesionāls modelis no slavenās Wahl 5 Star sērijas, kas īpaši pielāgots izmantošanai bārberšopos. Ar savu asimetrisko dizainu un plašo funkcionalitāti tas aizrauj pat visprasīgākos bārberus.

Šajā modelī ir iekļauts nenoņemams leģētā tērauda nazis, kas tiek precīzi asināts, garantējot nevainojamus feidus. Turklāt nazim ir jau labi zināmā "zero overlap" funkcija, kas ļauj veikt neticami tuvus griezumus ādai. Turklāt tam ir iebūvēta griešanas augstuma regulēšanas sistēma, kas ļauj regulēt augstumu no 0,5 līdz 1,2 mm bez nepieciešamības izmantot uzlikas.

Wahl Magic Clip mašīnīte darbojas ar spēcīgu patentētā V5000 vibrācijas motora palīdzību, kas sevī ietver pārkaršanas aizsardzības sistēmu. Ieslēdzot mašīnīti, ir dzirdams skaidrs klikšķis. Mašīnītes daudzpusība ļauj bez piepūles griezt visu tipu matus, tostarp biezākās šķipsnas.

Šī modeļa izcilajai ergonomikai un dizainam ir jāpievērš īpaša uzmanība. Tas ir izgatavots no ļoti izturīgas plastmasas ar gludu metālisku laku, mašīnīte lepojas ar oriģināliem metāla ieliktņiem, ko rotā 5 Star sērijas logotips. Neskatoties uz savu svaru, mašīnīte ērti ieguļas rokā. Papildus ērtībām iebūvētā cilpa atvieglo instrumenta pakarināšanu uz āķa, savukārt 2,4 metrus garais strāvas vads darbības laikā paliek neuzkrītošs. Jāatzīmē, ka mašīnītes korpusā ir oriģināls ieslēgšanas-izslēgšanas slēdzis, kam pievienota regulēšanas skrūve. Šī skrūve ļauj pielāgot naža svārstības, nodrošinot optimālu pielāgošanos Jūsu vēlamajam darba stilam.

Barošana: Tīkls

Motors: Vibrācijas (AC), 6000 apgr./min.

Griešanas augstums (bez uzlikām): Regulējams no 0.5 līdz 1.2 mm

Asmens platums: 46 mm

Strāvas vads: 3 m

Svars: ~620 g (bez vada)

Komplektā: 8 uzlikas: 1.5mm, 3mm , 4.5mm, 6mm, 10mm, 13mm, 19mm, 25mm, ķemme, otiņa tīrīšanai, eļļa, asmens aizsargs.

Produkta Detaļas
WAHL
08451-316H
25 gab.
Jauns

Produkta info

InstrumentiMatu mašīnītes
Mašīnītes barošanaTīkla
Atsauksmes(0)

Atsauksmes

Šobrīd nav klientu atsauksmju.

Jūs novērtējat “WAHL 5 Star Magic Clip matu mašīnīte”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Saistītie produkti

Pievienojiet dāvanu maisiņu!

Autorizēties

Menu

Mans Vēlmju saraksts0

Jūsu grozs

Jūsu grozā vairs nav preču